Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Με το… νου στην Αγγλία!!

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δείξει η Ουρουγουάη στο παιχνίδι με την Αγγλία την Πέμπτη και ο Στίβεν Τζέραρντ είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά, σύμφωνα με τον Όσκαρ Ταμπάρες.

Με το… νου στην Αγγλία
Απόλυτη συγκέντρωση στο παιχνίδι της Πέμπτης θα πρέπει να δώσει η Ουρουγουάη κόντρα στην Αγγλία και ο παίκτης, ο οποίος θέλει ιδιαίτερη… μεταχείριση είναι ο Στίβεν Τζέραρντ, βάσει των λεγομένων του Όσκαρ Ταμπάρες.

Σαρωτικές αλλαγές ετοιμάζει ο προπονητής της «σελέστε» μετά την εκτός προγράμματος ήττα που γνώρισε (1-3) στην πρεμιέρα του Μουντιάλ από την Κόστα Ρίκα η ομάδα του και αυτό που τον ανησυχεί είναι η κακή εικόνα που παρουσίασαν και το γεγονός πως η Αγγλία έδειξε πολύ καλά στοιχεία, παρά την ήττα από την Ιταλία.

«Θα αλλάξουμε πολλά πράγματα, καθώς θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη και το ίδιο θέλει και η Αγγλία. Εμείς χρειάζεται να διορθώσουμε περισσότερα, σε αντίθεση με το σύνολο του Ρόι Χότζον που έχασε από ατυχία. Επιπλέον, θα πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στον Τζέραρντ, είναι αυτός που μπορεί να μας δημιουργήσει τα περισσότερα προβλήματα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: