Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Διαψεύδει η «Ελληνικός Χρυσός» τα σενάρια περί συνεργασίας με τον Άρη...!!

Τα σενάρια για την ενδεχόμενη συνεργασία μεταξύ του Άρη και της «Ελληνικής Χρυσός» με σκοπό οι κίτρινοι να μπορέσουν να πάρουν οικονομική «ανάσα» και να καταφέρουν να αγωνιστούν στην Football League, διαψεύδει η ίδια η εταιρία, βάζοντας «φρένο» σε όλες τις φημολογίες.

Στο κιτρινόμαυρο «στρατόπεδο» αποτελεί «κοινό μυστικό» οι συζητήσεις των ανθρώπων του Άρη με την εταιρία «Ελληνικός Χρυσός», με σκοπό την συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών που θα αποφέρει σημαντικά έσοδα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και επί της ουσίας θα της επιτρέψει να μπορέσει να... σταθεί στα πόδια της στην Football League, αποφεύγοντας την λύση της τρίτης εθνικής κατηγορίας.

Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να συμβαίνει, σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν επισήμως από την γνωστή εταιρία, βάζοντας επί της ουσίας «φρένο» στις όποιες φημολογίες έχουν αναπτυχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως και σε άλλες περιπτώσεις αθλητικών σωματείων η «Ελληνικός Χρυσός» είχε διαψεύσει αρχικά τα σενάρια και εν συνεχεία οι... μυστικές συζητήσεις μετατράπηκαν σε επίσημες συνεργασίας.

Όπως καταλαβαίνει κανείς οι επόμενες μέρες είναι πολύ σημαντικές για το συγκεκριμένο θέμα, μιας και πλέον υπάρχουν δύο δεδομένα. Από την μία η έντονη φημολογία των διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών και από την άλλη η διάψευση της εταιρίας για οποιαδήποτε συνεργασία. Από την πλευρά του Άρη τιρείται σιγή ισχύος επί του συγκεκριμένου θέματος...
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: