Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014

«Ενίσχυση και στις τρεις γραμμές»

MAYREAS_ANTONIS_011-610x350
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αντώνης Μαυρέας. Μίλησε για της προσθήκες που χρειάζεται ο “Δικέφαλος” και τόνισε πως πρέπει η ομάδα να ξεκινήσει από την θέση του στόπερ αλλά να ενισχυθεί και στις τρεις γραμμές.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αντώνης Μαυρέας:
Για τα ταξίδια που κάνει με τους παλαίμαχους:
“Όταν μου δίνεται η δυνατότητα και μπορώ το κάνω με μεγάλη χαρά όπως και όταν κάναμε επίσκεψη στο σπίτι του Μπαρμπα-Νίκου. Τα χιλιόμετρα είναι λίγα και είναι μεγάλη στιγμή να συναντάω τους παλιούς μου συμπαίκτες και να φοράω ξανά την φανέλα. Θα το κάνω όσο μπορώ”.
Για την μεταγραφή του Ρατς:
” Το πρωί έριξα μια ματιά, είδα το βιογραφικό του και είναι έντονη προσωπικότητα. Τα στοιχεία που διάβασα δείχνουν έναν ισορροπημένο παίκτη στην άμυνα. Ηλικιακά είναι πάρα πολύ καλά για να προσφέρει στον ΠΑΟΚ. Ο Λίνο έχει προσφέρει πάρα πολλά αλλά έχει μεγαλώσει. Ο ΠΑΟΚ εκεί χρειαζόταν μια μεγάλη βοήθεια. Θα είναι μια καλή μεταγραφή  για να τον πάρει ο Άγγελος. Πλέον, χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις προσθήκες που γίνονται στην ομάδα”.
Για τους παίκτες που έχει αριστερά στην άμυνα ο ΠΑΟΚ:
“Όσο αναφορά τον Ποσατζίδη μακάρι να είναι τόσο καλός και να πάρει εμπειρίες. Ο Λίνο ζήτησε συμβόλαιο και θα πρέπει να αξιολογήσουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τι μπορεί να προσφέρει. Ο Σπυρόπουλος δεν έχει δείξει κάτι αν και ήρθε σαν διεθνής Με περγαμηνές. Ο Τζαβέλλας είναι πάρα πολύ καλός αμυντικά αλλά στην επίθεση έχει αδυναμίες. Θεωρώ πως είναι μια καλή μεταγραφή ο Ρατς. Ίσως και να παίξει λίγο πιο μπροστά. Για να τον επιλέξει ο Άγγελος έχει αξιολογήσει την κατάσταση”.
Για τις προσθήκες που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ:
“Η άποψη μου και δεν θέλω να παρεξηγηθώ γιατί ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή μου είναι πως πρέπει να ξεκινήσει με έναν πιο ικανό στόπερ. Από την μέση και μπροστά χρειαζόμαστε ποιότητα αλλά και ικανότητα μεγάλη. Εκεί ίσως υπήρχε και υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα. Ο Νάτχο κάποια στιγμή έκανε παιχνιδάρες αλλά κάτι έλειπε και εκεί. Η ομάδα είχε πρόβλημα και στις τρεις γραμμές. Από την μέση και μπροστά θέλουμε πολύ πράγμα. Χρειαζόμαστε ηγετικές μορφές που θα πάρουν την ομάδα πάνω τους και πρωτοβουλίες για να πάει καλά ο ΠΑΟΚ”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: