Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Αντιπροσωπεία της Sportfive στη Τούμπα!!

sportfive
Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του  ΠΑΟΚ όπου αναφέρεται στην συνάντηση αντιπροσωπείας της Sportfive με στελέχη της ΠΑΕ.
H σχετική ανακοίνωση: “Η πρώτη φάση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με την κορυφαία εταιρία στρατηγικών συμβούλων αθλητικού μάρκετινγκ Sportfive, ολοκληρώνεται με την επίσκεψη αντιπροσωπείας εξειδικευμένων στελεχών στα γραφεία της ΠΑΕ.
Η Sportfive προσφέροντας μια ευρεία γκάμα συμβουλευτικών υπηρεσιών έχει βελτιστοποιήσει με τις προτάσεις της και τις συνεργασίες που έχει αναπτύξει, τον τρόπο λειτουργίας δεκάδων ομοσπονδιών, όπως για παράδειγμα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής με την οποία συνεργάζεται για τα δικαιώματα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016, καθώς και περισσότερων από 250 συλλόγων στον πλανήτη (μεταξύ άλλων και των Μπορούσια Ντόρτμουντ, Παρί Σεν Ζερμέν, Μονακό, Γιουβέντους).
Παράλληλα η εταιρία δραστηριοποιείται και στην κατασκευή νέων γηπέδων και τον εκσυγχρονισμό παλαιότερων προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η λειτουργικότητά τους, σχεδιάζοντας και ελέγχοντας τα έργα.
Όπως είχε ανακοινωθεί η Sportfive, αφού ολοκληρώσει την ανάλυση των δεδομένων μετά τις συναντήσεις της με τα στελέχη του ΠΑΟΚ, αναμένεται  σε συνεργασία με το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δημιουργήσει τη στρατηγική εταιρικής ανάπτυξης”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: