Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

«Θα παίξει επιθετικά η Ελλάδα»

Σίγουρος πως η Εθνική θα αγωνιστεί με επιθετικούς προσανατολισμούς κόντρα στην Ιαπωνία, φάνηκε ο Σίντζι Καγκάβα. Τι είπε για την ήττα των «μπλε σαμουράι» από την Ακτή Ελεφαντοστού.

«Θα παίξει επιθετικά η Ελλάδα»
Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Εθνική μετά την ήττα από την Κολομβία, όπως και η Ιαπωνία, με τον Σίντζι Καγκάβα να προβλέπει επίθεση και από τις δύο πλευρές στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Με δηλώσεις του, ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε πως οι ήττες των δύο ομάδων τους αναγκάζουν να «ανοιχτούν», ενώ παραδέχτηκε πως οι «μπλε σαμουράι» δεν υπερίσχυσαν ποτέ στον αγώνα με τους Ιβοριανούς.

«Εμείς δεν είχαμε ποτέ πραγματικά τον έλεγχο του παιχνιδιού με την Ακτή Ελεφαντοστού», ήταν η τοποθέτηση του Καγκάβα, για να συμπληρώσει: «Η Ελλάδα θα μας επιτεθεί επειδή έχασαν κι αυτοί. Δεν έχουμε άλλη επιλογή απ’ το να επιτεθούμε κι εμείς».

Να υπενθυμίσουμε πως η «αρμάδα» του Αλμπέρτο Τζακερόνι, είχε προηγηθεί απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού, όμως η είσοδος του Ντιντιέ Ντρογκμπά έφερε τα πάνω κάτω και η ομάδα του έφτασε στην ανατροπή και στο τελικό 2-1.

Ο αγώνας της Εθνικής μας με την Ιαπωνία θα πραγματοποιηθεί στις 20/6 και 01:00 (τοπική ώρα Ελλάδος).
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: