Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Με φόρα για την πρόκριση!!

Η Ολλανδία, προερχόμενη από τη μεγάλη νίκη επί της Ισπανίας, θέλει να καθαρίσει από σήμερα (18/6, 19:00) την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ κόντρα στην Αυστραλία, με την οποία έχει κακή παράδοση.

Με φόρα για την πρόκριση
Εδώ έριξε πέντε στην Ισπανία, στην Αυστραλία θα «κολλήσει»;

Η Ολλανδία με φορά από την επιβλητική νίκη επί των Παγκόσμιων Πρωταθλητών με 5-1 και θέλει να σφραγίσει στο Πόρτο Αλέγκρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ στο ματς με την θεωρητικά αδύναμη ομάδα του ομίλου.

Η ομάδα του Λουίς Φαν Χαλ θα αντιμετωπίσει στο «Beira-Rio» αυτήν του Ποστέκογλου, που έχασε με 2-1 από τη Χιλή στην πρώτη αγωνιστική. Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Το μόνο που ίσως μπορεί να τον προβληματίζει είναι η παράδοση, που όσο και αν φαίνεται απίστευτο είναι κόντρα στην ομάδα του. Σε τρία ματς κόντρα στους Αυστραλούς οι «οράνιε» ΔΕΝ έχουν σημειώσει και μετρούν μια ήττα και δύο ισοπαλίες.

Πιθανές ενδεκάδες

Αυστραλία (Ποστεκογλου): Ράιαν, Νταβιντσον, Σπιράνοβιτς, Γουίλκισον, ΜακΓκόγουαν, Τζεντινα, Μίλιγκαν, Μπρεσιάνο, Όοαρ, Λέκι, Κέιχιλ.

Ολλανδία (Φαν Χαλ): Κίλεσεν, Ιντί, Φλάαρ, Φρέιγ, Μπλιντ, Γκουζμάν, Ντε Γιόνγκ, Τζανμάτ, Σνάιντερ, Ρόμπεν, Φαν Πέρσι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: