Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Κατσικάρης: «Όχι απόντες χωρίς λόγο από την Εθνική»

Οι αδικαιολόγητες απουσίες από τις υποχρεώσεις της Εθνικής είναι κάτι που δεν αρέσει στον Φώτη Κατσικάρη, όπως τόνισε ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός.

Κατσικάρης: «Όχι απόντες χωρίς λόγο από την Εθνική»
Ο Φώτης Κατσικάρης βρέθηκε στο αναπτυξιακό καμπ της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης και κλήθηκε να απαντήσει σε δύσκολες ερωτήσεις των παιδιών για την Εθνική ομάδα.

«Θεωρείτε σωστό ότι κάποιοι παίκτες που παίζουν στις ομάδες τους, τους καλεί η Εθνική και δεν πάνε;», ρώτησε ένας μικρός τον 43χρονο τεχνικό και η απάντηση που έλαβε, ήταν: «Όχι, δεν το θεωρώ σωστό. Υπάρχουν λόγοι που δεν θέλει να έρθει κάποιος στην εθνική ομάδα. Πρέπει να τους ακούσεις, να τους αναλύσεις, να τους μοιραστείς, αλλά αν κάποιος δεν θέλει να πάει στην Εθνική χωρίς να υπάρχει πραγματικά σοβαρός λόγος δεν το δέχομαι. Δεν είναι σωστό. Τώρα, αν ένας αθλητής που φτάνει σε μία ηλικία και το σώμα του δεν αντέχει και ξέρει ότι δεν μπορεί να βοηθήσει την Εθνική, γι' αυτόν τον λόγο...».

Τις επόμενες μέρες αναμένονται οι κλήσεις των διεθνών, στις οποίες δεν θα βρίσκονται Σπανούλης και Περπέρογλου κατόπιν δικής τους επιθυμίας, ενώ μένει να φανεί αν θα βρεθεί λύση για να είναι παρόντες οι παίκτες του Ολυμπιακού. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: