Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Άρχισε τα… κόλπα ο Μέσι!!

Τα show απ’ τον Μέσι ξεκίνησαν. Και είναι ακόμα Αύγουστος! Με δύο γκολ του Αργεντινού η Μπαρτσελόνα έκανε άνετη και θεαματική πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 3-0 της Έλτσε. Λάμπει ο Μουνίρ.

Άρχισε τα… κόλπα ο Μέσι! (video)
Ακόμα είναι καλοκαίρι, αλλά ο Λιονέλ Μέσι δεν καταλαβαίνει από εποχές! Με δύο γκολ του Αργεντινού η Μπαρτσελόνα επικράτησε στο Καμπ Νου της Έλτσε με σκορ 3-0 και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα, προκειμένου να δώσει την μάχη της για επιστροφή στην κορυφή.

Πάντως η μαύρη γάτα που έκανε την εμφάνισή της, έφερε... γκαντεμιά στους Καταλανούς. Και… αποδεικνύεται απ’ το γεγονός πως στο 22’ και δέκα λεπτά αργότερα οι «μπλαουγκράνα» είχαν δύο δοκάρια σε εξαιρετικά σουτ του Μουνίρ και του Ινιέστα. Εν τέλει τρία λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο «Λέο» βρήκε στόχο κι άνοιξε το σκορ, ενώ ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά η Μπάρτσα αναγκάστηκε να μείνει με δέκα λόγω αποβολής του Μασεράνο!

Έστω και με αριθμητικό μειονέκτημα, οι γηπεδούχοι δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα. Και με το… καλημέρα στο δεύτερο μέρος, ο Μουνίρ φρόντισε να διώξει το όποιο άγχος θα μπορούσε να είχε κάνει την εμφάνισή του. Κι απλώς κάνοντας συντήρηση στο υπόλοιπο του αγώνα, ο Μέσι κατάφερε να διευρύνει κι άλλο το σκορ, διπλασιάζοντας τα τέρματά του στο 63’ και διαμορφώνοντας το τελικό 3-0. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: