Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Προτιμά Ισπανία από ΑΕΚ ο Τσούλι!

Δύσκολα θα προχωρήσει το φερόμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Τσούλι. Κι αυτό γιατί ο Ισπανός άσος θέλει να συνεχίσει στη χώρα του και ήδη υπάρχει προσέγγιση με την Εϊμπάρ!

Προτιμά Ισπανία από ΑΕΚ ο Τσούλι
Πριν λίγες μέρες βγήκε στο προσκήνιο το όνομα του Τσούλι για πιθανή μεταγραφή του στην ΑΕΚ, ωστόσο η υπόθεση δύσκολα θα προχωρήσει. Κι αυτό γιατί όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, ο 23χρονος άσος της Μπέτις θέλει να συνεχίσει στην χώρα του και να μην... μεταναστεύσει.

Στους Ανδαλουσιάνους δεν υπολογίζεται και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η «estadiodeportivo» υπάρχει ήδη προσέγγιση απ’ την Εϊμπάρ, η οποία του ‘χει καταθέσει την καλύτερη οικονομικά πρόταση.

Ο Τσούλι έχει μπροστά του περίπου μια εβδομάδα για να επιλέξει το καλύτερο δυνατό για την καριέρα του, ωστόσο στην παρούσα φάση το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα με την φανέλα της «Ένωσης» δεν συγκεντρώσει ιδιαίτερες πιθανότητες.

Υπενθυμίζεται πως ο παίκτης αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Ουέλβα και της Εσπανιόλ. Τη σεζόν 2011-2012 σημείωσε 22 γκολ σε 30 συμμετοχές με την Ουέλβα B’ και έτσι προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα με την οποία πέτυχε 15 γκολ σε 45 συμμετοχές, κάτι που του… χάρισε το «εισιτήριο» για τη Μπέτις, όπου πέρσι είχε 11 εμφανίσεις.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: