Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Αγωνία μέχρι τέλους!!

Εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει πού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Άρης. Προσπάθεια να βρεθούν τα τρία άτομα να αντικαταστήσουν τη διοίκηση Στεφανίδη και να ανακληθεί η συμμετοχή από το Κύπελλο.

Αγωνία μέχρι τέλους!
Σε τεντωμένο σχοινί ακροβατεί ο Άρης, με τον Ερασιτέχνη να είχε αλλεπάλληλες επαφές κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου, ώστε να βρεθούν τα τρία άτομα που θα αντικαταστήσουν τη διοίκηση του Παναγιώτη Στεφανίδη.

Οι Θεσσαλονικείς τρέχουν να προλάβουν τις ημερομηνίες, καθώς σήμερα είναι η καταληκτική ημερομηνία από την ΕΠΟ για το Κύπελλο και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η αίτηση της συμμετοχής της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Μέχρι στιγμής ο μοναδικός άνθρωπος που έχει δεχθεί να βοηθήσει είναι ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, Χρειάζονται όμως ακόμη δυο. Ο ένας δεν αποκλείεται τελικά να είναι ο Ομηρος Φωτιάδης, αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη, που δηλώνει διατεθειμένος να μπει αν έχουν βρεθεί οι άλλοι δυο.

Το καθοριστικό ραντεβού, πάντως, επρόκειτο να γίνει χθες το βράδυ με την ελπίδα να βρεθεί λύση και σήμερα το πρωί Α.Σ. και «ΚΜΑ» να βρεθούν από κοινού στο ειρηνοδικείο για να ζητήσουν την αντικατάσταση της διοίκησης του Στεφανίδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λάμπρος Σκόρδας παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και μοιάζει διατεθειμένος να πραγματοποιήσει την «κίνησή» του ακόμη και σήμερα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: