Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Προτάσεις από Super League για Καλαϊτζίδη!!

Η κατάσταση που επικρατεί στον Αρη εδώ και περίπου τέσσερις μήνες, είναι προφανές πως δεν είναι γνωστή μόνο στη Θεσσαλονίκη.

Η πλήρης διοικητική αβεβαιότητα και το αδιέξοδο που επήλθε στην προσπάθεια της διοίκησης Στεφανίδη να συμμετέχει η ομάδα στη Β’ Εθνική, είναι πράγματα γνωστά σε όλο το ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα. Ειδικά δε σε παράγοντες, που έχουν «φάει» με το… κουτάλι τα ελληνικά γήπεδα και γνωρίζουν τι γίνεται. Δεν είναι λίγοι αυτοί που εκφράζουν την απορία τους, για το γεγονός ότι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μένει στον Αρη.

Είναι όμως κι αυτοί που έχουν προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα, διερευνώντας εδώ και αρκετές εβδομάδες τις προθέσεις του 57χρονου προπονητή. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν δύο ομάδες Σούπερ Λίγκας, που παρότι έχουν προπονητές στους πάγκους τους, τηλεφώνησαν στον Καλαϊτζίδη και του ζήτησαν να αναλάβει, αλλά αυτός αρνήθηκε ευγενικά. Τόσο διότι δεν επιθυμεί να μιλά με ομάδες που έχουν προπονητή, όσο και διότι (κυρίως) θέλει με κάθε τρόπο να πετύχει στον Αρη και δεν το κρύβει, εκφράζοντας την επιθυμία του να αποτελέσει βασικό πυλώνα της αναδόμησης.

Το βασικότερο θέμα τη δεδομένη χρονική στιγμή όμως, είναι το τι κάνουν οι «κίτρινοι» ως σύλλογος, για να εξασφαλίσουν στον Καλαϊτζίδη τις συνθήκες δουλειάς που επιζητεί και το πόσο θα εξακολουθήσουν να δοκιμάζουν τις αντοχές του με τη δεδομένη αθέτηση των περισσότερων υποσχέσεων που του δόθηκαν πριν από δύο μήνες.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: