Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Xειρότερος του ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης!!

Ο Αποδυτηριάκιας γράφει για τον ΠΑΟΚ που απογοήτευσε ξανά και εξηγεί γιατί ήταν λυπηρό που ο Άγγελος τα έβαλε με το κοράκι μετά την ισοπαλία με την Καλλονή. Απογοήτευσε πάλι ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Καλλονή, που είχε προηγηθεί 1-0 και είχε ευκαιρία να κάνει το 2-0 πριν ισοφαριστεί τελικά στο 74. Καπάκι μετά την κακή εμφάνισή του στο παιχνίδι της Ευρώπης ήταν ο οδυνηρά μετριότατος  πρωταγωνιστής ενός αγώνα χωρίς ρυθμό.
Χειρώτερος, όμως, του ΠΑΟΚ ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης. Τα ‘βαλε με το κοράκι. Λυπηρό. Λυπηρότατο. Ο διαιτητής, είπε ο προπονητής, μας έπαιξε 100-Μηδέν. Όχι, κύριε, χίλιες φορές όχι.
Η ομάδα έχει πρόβλημα. Τι κάνεις; Με ηρεμία και ψυχραιμία αντιμετωπίζεις την κατάσταση. Να δεις τι θα κάνεις. Να δεις τι πήγε στραβά, προκειμένου να προχωρήσεις στις διορθωτικές σου κινήσεις. Κι εσύ, ο προπονητής, μας λες το μαύρο, άσπρο. Γιατί;
Μια είναι η εξήγηση, δεν υπάρχει άλλη. Δεν είναι μόνο απώλεια ψυχραιμίας από τον Άγγελο Αναστασιάδη, είναι έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Το παλληκάρι δεν έχει ισορροπία, βρίσκεται σε ταραχή. Όχι, να ρίχνει ευθύνες στον διαιτητή ο οποίος κράτησε στο παιχνίδι τον Σπυρόπουλο, που θα έπρεπε να τον διώξει με δεύτερη κίτρινη.

Ποιος καλύτερος φούρνος, γράφει ο apodytiriakias.gr

Η ΑΕΚ έπαιξε μπροστά κοντά σε 30.000 οπαδούς της. Το γεγονός! Χάνω όλα τα λεφτά μου. Οι 15 από τις 18 ομάδες της σούπερ λίγκα δεν μπορούν να φέρουν στο γήπεδο τόσο κόσμο, ακόμα κι αν παίξουν τελικό κυπέλλου Ελλάδος.
“Μήνυμα” στην πιάτσα είναι οι 30.000 θεατές σε παιχνιδάκι της ΑΕΚ, όχι πρωταθλήματος της σούπερ λίγκα, αλλά με την ιταλική Ρόμα. Μήνυμα που το εισέπραξαν κυρίως οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.
Σε ποια ομάδα είμαστε. Σε ποια ομάδα παίζουμε, όχι τόσο σε ποια κατηγορία. Κι αν θέλουμε να κάνουμε καριέρα, όνομα και να φάμε καλύτερο ψωμί, δεν χρειάζεται να αλλάξουμε φούρνο. Να πάμε σ' άλλη ομάδα, που σε φιλικό είναι ικανή να μαζέψει 35.000.


Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: