Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Σοκ, οργή και… φορ!

Οργή για τη διαιτησία και προβληματισμός για την εμφάνιση αλλά και το… μέλλον στον Παναθηναϊκό μετά την ισοπαλία 1-1 με το Λεβαδειακό και την απώλεια του Μπεργκ. Ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης φορ.

Σοκ, οργή και… φορ

Στις τάξεις των «πράσινων» αντιλαμβάνονται πως δεν έπιασαν το επιθυμητό επίπεδο απόδοσης, αλλά εκφράζουν και οργή για τη διαιτησία του Θάνου. Στέκονται κυρίως στη φάση που ο Μπεργκ τραυματίστηκε και δεν καταλογίστηκε πέναλτι, αλλά και στις καθυστερήσεις που έγιναν. Τα παράπονα εκφράστηκαν από τον ίδιο τον Τάκη Φύσσα στον ρέφερι μετά το τέλος του αγώνα, ενώ ο Γιάννης Αλαφούζος αν και ήταν εμφανώς εκνευρισμένος επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των νέων παικτών, που θα γίνει την Τρίτη.

Ανοιχτό του φορ

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να υπολογίζει πιθανότατα μέχρι το τέλος Οκτωβρίου ή τις αρχές Νοεμβρίου στον πιο πολύτιμο ποδοσφαιριστή του. Ο Μάρκους Μπεργκ θα χάσει ένα μεγάλο μέρος του πρώτου γύρου στη Σούπερ Λίγκα και πολλά ματς του Europa League (εφόσον ολοκληρωθεί η αποστολή της πρόκρισης επί της Μίντιλαντ).

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει έντονος προβληματισμός, καθώς ο Πέτριτς συνεχίζει να αντιμετωπίζει μυϊκά προβλήματα (χθες αποχώρησε με τράβηγμα στον προσαγωγό από το ζέσταμα) και δείχνει πως ακόμη δεν μπορεί να ηγηθεί της επίθεσης, ο Καρέλης κάνει πολλές δουλειές στην επίθεση αλλά δεν σκοράρει με τη συνέπεια του Σουηδού, ενώ ο Μπερίσα (που σήμερα περνά από ιατρικά και υπογράφει το δανεισμό του από τη Ρόμα) είναι 18 ετών και «άγουρος» για να στηριχτεί πάνω του η ομάδα. Υπάρχει σκέψη για την απόκτηση σέντερ φορ, αλλά ακόμη τίποτα περισσότερο ή συγκεκριμένο. Κάποιες φήμες (που δεν επιβεβαιώνονται) έφεραν στο προσκήνιο το όνομα του ελεύθερου και παλιού γνώριμου Δημήτρη Παπαδόπουλου. Ίδωμεν…

Μισός στη Δανία

Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να ταξιδέψει με πολλές ελλείψεις στη Δανία για τον επαναληπτικό αγώνα των play offs με τη Μίντιλαντ την Πέμπτη. Εκτός πλάνων πέραν του Μπεργκ είναι ο Πέτριτς και πιθανότατα ο Πράνιτς (που έχει πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο) και ο Κλωναρίδης, ενώ δεν είναι ακόμη διαθέσιμος ο Μπερίσα. Πάλι καλά που το 4-1 του πρώτου αγώνα προσφέρει μια σχετική ασφάλεια.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: