Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Παράσχος: «Μόνο τη νίκη κρατάμε»

Οι πρεμιέρες κρύβουν… παγίδες, αλλά ο Ατρόμητος δεν έπεσε μέσα. Κι αυτό είναι το μόνο που κρατάει ο Γιώργος Παράσχος απ’ τη νίκη επί του Πλατανιά, περιμένοντας πως στο μέλλον η ομάδα του θα βελτιωθεί.

Παράσχος: «Μόνο τη νίκη κρατάμε»
Μόνο τους τρεις βαθμούς κρατάει ο Γιώργος Παράσχος απ' την πρεμιέρα του Ατρόμητου κόντρα στον Πλατανιά. Ο τεχνικός των Περιστεριωτών δεν έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος απ' την εμφάνιση της ομάδας του, ωστόσο είναι πεπεισμένος πως στο εγγύς μέλλον θα υπάρξει βελτίωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα αυτό που μπορούμε να κρατήσουμε περισσότερο είναι η νίκη. Ο πρεμιέρες πάντα κρύβουν κινδύνους και γι' αυτό υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και θα έρθουν κι άλλες. Οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες, ήταν παρά πολύ κλειστό παιχνίδι, ο αντίπαλος έπαιξε πολύ κλειστά και δύσκολα βρίσκαμε διαδρόμους.

Στο πρώτο μέρος είχαμε μία νευρικότητα και ευτυχώς πετύχαμε το πρώτο γκολ, που ήταν σημαντικό. Στο δεύτερο βρήκαμε περισσότερους χώρους, είχαμε καλές ευκαιρίες, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Σίγουρα δεν είμαστε σε καλό επίπεδο. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, θα βρούμε τα πατήματά μας, τον ρυθμό και θα γίνουμε πάλι η περσινή καλή ομάδα».

Για το πώς θα αντιμετωπίσει την γκρίνια: «Πρέπει να κερδίζεις για να μην έχεις αυτή την γκρίνια. Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος ή αυτός που έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ. Πιστεύω ότι η ομάδα παρουσίασε στον κόσμο καλό θέαμα και έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο».

Για τον Παπάζογλου: «Ο Παπάζογλου είναι λίγο πίσω και παιχνίδι με παιχνίδι θα βγαίνει η φόρμα του. Όσο αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, τα παιχνίδια που έπαιξε ήταν λίγα και είχε μικρή συμμετοχή. Σε φυσική κατάσταση είναι πολύ πίσω. Θα φορμαριστεί με τους αγώνες, έχει μεγάλη θέληση γιατί δύσκολα βρίσκεις σέντερ φορ με αυτόν τον όγκο. Θα βοηθήσει στις δύσκολες στις δύσκολες στιγμές που περνάει η ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: