Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Ακόμα σκοράρουν τα φαβορί…!

Με εντυπωσιακά σκορ προκρίθηκαν οι ομάδες της Serie A στον τέταρτο γύρο του ιταλικού Κυπέλλου την Κυριακή το βράδυ και περιμένουν την κλήρωση της επόμενης φάσης της διοργάνωσης.

Ακόμα σκοράρουν τα φαβορί…
Ακόμα σκοράρουν τα φαβορί στις αναμετρήσεις του τέταρτου γύρου του Copa Italia, παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση για την επόμενη φάση. Πρώτη και καλύτερη η Λάτσιο, που σάρωσε στο «Ολίμπικο» 7-0 τη Βασσάνο Βίρτους της τρίτης κατηγορίας.

Ακολούθως, η Ουντινέζε που νίκησε 5-1 την Τερνάνα της δεύτερης κατηγορίας στο «Φρίουλι» με τέσσερα γκολ του Ντι Νατάλε και τον Παναγιώτη Κονέ να μπαίνει ως αλλαγή στο 72' στη θέση του Αλαν. Με 4-1 νίκησε η Σαμπντόρια την Κόμο της τρίτης κατηγορίας στο «Λουίτζι Φεράρις».

Με τριάρα φιλοδώρησε η Βερόνα την Κρεμονέζε της τρίτης κατηγορίας στο Μπεντεγκόντι», με τους Βαγγέλη Μόρα και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να αγωνίζονται σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η μόνη που δυσκολεύτηκε ήταν η Τζένοα, που χρειάστηκε το πέναλτι του Πινίγια στο 31’ για να κάμψει την αντίσταση της Βίρτους Λαντσιάνο της δεύτερης κατηγορίας εκτός έδρας. Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιάννης Φετφατζίδης.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: