Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Προβληματισμένος ο Τσιώλης!

Σε σκέψεις έβαλαν τον Σάκη Τσιώλη διάφορα στοιχεία από τον τρόπο παιχνιδιού της Ξάνθης στο ματς με τη Βέροια, όπως φάνηκε από τα λεγόμενα του.

Προβληματισμένος ο Τσιώλης
Η Ξάνθη βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 48’ της αναμέτρησης με τη Βέροια και επέστρεψε στο ματς βάζοντας δύο γκολ σε ένα τρίλεπτο, αλλά τελικά αποχώρησε με άδεια χέρια, καθώς δέχθηκε και τρίτο γκολ.

Ο Σάκης Τσιώλης δεν έμεινε ευχαριστημένος με τα περισσότερα από όσα είδε από την ομάδα του και τόνισε ότι πρέπει γίνει οδηγός για την ομάδα του το παιχνίδι που έκανε από το 60ο λεπτό και μετά.

«Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, χάσαμε το κέντρο, δεν είχαμε αυτοματισμούς, αντιμετωπίσαμε πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας καθώς το πρόβλημα στον άξονα δεν μας επέτρεψε να κάνουμε επικίνδυνες φάσεις. Με τις αλλαγές που έγιναν φέραμε τούμπα το παιχνίδι αλλά δυστυχώς φάνηκε μετά ξανά το θέμα που είχαμε στην αμυντική λειτουργία. Αντί να κάνουμε κάποιο φάουλ και να κόψουμε την αντεπίθεση, αφήσαμε τους αντιπάλους να μας κάνουν και τρίτο γκολ. Μπράβο και στις δύο ομάδες για την προσπάθειά τους και καλή συνέχεια στη Βέροια που έδειξε έναν ρεαλισμό στην επίθεση και μπορεί να κάνει πολλές ζημιές. Για εμάς πρέπει να αποτελέσει «οδηγό» το παιχνίδι μας μετά το 60ο λεπτό», ανέφερε ο 55χρονος τεχνικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: