Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Περί Μανωλά και… μέσου!

Την ώρα που αναμένεται η αντίδραση της Ρόμα μετά το «όχι» του Ολυμπιακού στα 14 εκατ. για Μανωλά, οι Πειραιώτες ψάχνουν τον χαφ που θα καλύψει το κενό που υπάρχει πλέον στη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Περί Μανωλά και… μέσου
Εξελίξεις είχαμε χθες το βράδυ στην υπόθεση του Κώστα Μανωλά. Η Ρόμα έκανε «κρούση» στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του διεθνούς στόπερ, ενημερώνοντας ότι προτίθεται να δώσει μέχρι 14 εκατ. ευρώ!

Ωστόσο, η απάντηση που έλαβαν οι Ρωμαίοι από τους Πειραιώτες ήταν αρνητική και – όπως έγινε γνωστό – οι συζητήσεις μπορούν να συνεχιστούν από τα 17 εκατ. ευρώ.

Πλέον αναμένεται η αντίδραση των «τζιαλορόσι», οι οποίοι είναι σε διαδικασία πώλησης του Μπενατιά και θα ψάξουν τον αντικαταστάτη του, με τον Έλληνα άσο να είναι ψηλά στη σχετική λίστα.

Εκείνο που τονίζουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι πως για να παραχωρηθεί ο οποιοσδήποτε παίκτης θα πρέπει να φτάσει στα χέρια τους η κατάλληλη πρόταση, όπως συνέβη και με τον Ανδρέα Σάμαρη που μέσα σε 48 ώρες κατέληξε στην Μπενφίκα.

«Νο1» στόχος ο Σαντόμ

Δύο περιπτώσεις παικτών έχουν ξεχωρίσει στον Ολυμπιακό για να καλυφθεί το κενό στη μεσαία γραμμή της ομάδας. Ο λόγος για τον Κλεμάν Σαντόμ και τον Πάπε Ντιόπ, με τον Γάλλο να έχει το προβάδισμα, καθώς ταιριάζει περισσότερα σε εκείνο που θέλει ο Μίτσελ για τον αντι-Σάμαρη. Τον 26χρονο άσο θέλει και η Τουλούζ, στην οποία είχε αγωνιστεί την περσινή σεζόν με τη μορφή δανεισμού.

Ωστόσο, η Παρί Σεν Ζερμέν προτιμά να πουλήσει τον παίκτη παρά να τον δανείσει ξανά και, όπως γράφει η SportDay, οι πρωταθλητές Ελλάδας φέρονται να είναι το φαβορί στην υπόθεση, αφού προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο «πακέτο» στους Παριζιάνους και τον Σαντόμ που φυσικά δελεάζεται και από τη συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Europa League. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: