Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Βεργέτης: «Καλύτερος ο ΠΑΣ»

Απόλυτα δίκαιη χαρακτήρισε ο Στάικος Βεργέτης τη νίκη (3-1) του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Αστέρα Τρίπολης, με τον προπονητή των Αρκάδων να αρνείται πως οι παίκτες του σκέφτονταν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Βεργέτης: «Καλύτερος ο ΠΑΣ»
Στην ανωτερότητα του ΠΑΣ Γιάννινα στη νίκη (3-1) του επί του Αστέρας Τρίπολης, στάθηκε ο Στάικος Βεργέτης.

Ο προπονητής των Αρκάδων χαρακτήρισε δίκαιη την ήττα της ομάδας του, ενώ αρνήθηκε πως οι παίκτες του είχαν το μυαλό τους στη ρεβάνς της Πέμπτης (28/8) κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τα playoffs του Europa League.

«Να ευχηθώ καλό πρωτάθλημα με υγεία σε όλα τα παιδιά που θα αγωνιστούν. Εύχομαι να είναι καλύτερη αυτή η χρονιά για το ποδόσφαιρο. Δεν ήμασταν σε καλή μέρα, δεν πιάσαμε καλή απόδοση αμυντικά, αλλά και στην κατοχή της μπάλας. Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ακόμα και στο α' ημίχρονο, παρότι εμείς προηγηθήκαμε», δήλωσε αρχικά ο Στάικος Βεργέτης.

Για το αν οι παίκτες του σκέφτονταν τη ρεβάνς της Πέμπτης (28/8) κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Από την ώρα που ξεκινάει ένα ματς δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο, δεν νομίζω ότι οι παίκτες είχαν αλλού του μυαλό τους, απλώς ήταν μια κακή απόδοση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: