Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

«Ευχαριστώ» στον κόσμο


Η Κέρκυρα πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στον Πανθρακικό στην επανεμφάνισή της στη Σούπερ Λίγκα και όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι από τη συμπαράσταση στο ΕΑΚ.

«Ευχαριστώ» στον κόσμο
Έτσι, ο ΑΟΚ την Κυριακή εξέδωσε ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν παίκτες, τεχνικό επιτελείο και ΠΑΕ και την οποία άπαντες «υποκλίνονται» στους φιλάθλους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση και στέκονται στο γεγονός πως η ομάδα είναι ενωμένη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση της ΠΑΕ Κέρκυρα αισθάνονται την ανάγκη να πουν ένα μεγάλο και ειλικρινές ‘ευχαριστώ’ στους φιλάθλους που βρέθηκαν χθες στο ΕΑΚ και στήριξαν με τον όγκο και το πάθος τους την προσπάθεια της ομάδας μας να φτάσει στο νικηφόρο ντεμπούτο στο πρωτάθλημα. Η μαζική παρουσία των Κερκυραίων, αλλά και ο ενθουσιασμός που μετέδωσαν στους ποδοσφαιριστές μας, υπήρξαν παράγοντες που μέτρησαν ουσιαστικά στην ωραία έκβαση του αγώνα. Και παράλληλα, μια ξεκάθαρη απόδειξη πως όλοι μαζί, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΕΝΑ ΝΗΣΙ, μπορούμε τα καλύτερα. Σ’ αυτό το όμορφο ταξίδι, που μόλις άρχισε»...

Εν τω μεταξύ, την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφηση στον Πλάντραφο, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ στην προπόνηση που ακολούθησε δεν έδωσαν το «παρών» οι τραυματίες Γιώργος Παρασκευαϊδης και Γιάννης Λιώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: