Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Το σκέφτονται σοβαρά στην ΑΕΚ!!

Το ενδεχόμενο απόκτησης σέντερ φορ «παίζει» δυνατά για την ΑΕΚ. Αποφάσεις μέσα στην εβδομάδα. Στροφή από σήμερα στο Κύπελλο.

Το σκέφτονται σοβαρά στην ΑΕΚ
Η ΑΕΚ ίσως και να μην έχει ολοκληρώσει τελικά τις μεταγραφές της. Πληροφορίες αναφέρουν πως εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο για μία ακόμη προσθήκη που θα αφορά όχι τη θέση του μεσοαμυντικού, όσο αυτή του σέντερ φορ. Παρότι στη θέση αυτή υπάρχουν Αραβίδης, Ντακόλ και Μπρέτσεβιτς, κλασικός επιθετικός περιοχής είναι μόνο ο πρώτος, αλλά ακόμη δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο μετά τον τραυματισμό του. Κι επειδή η «Ένωση» θα αντιμετωπίσει φέτος αρκετές κλειστές άμυνες στη Football League, εκτιμάται πως ένας παίκτης που θα γεμίζει την αντίπαλη περιοχή και θα έχει εύκολο το γκολ θα ήταν από πολύ χρήσιμος μέχρι απαραίτητος.

Οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς που έχει στη λίστα του πολλούς υποψηφίους είναι σε διαρκή ετοιμότητα, αλλά δεν έχει παρθεί απόφαση. Αυτή αναμένεται μέσα στην εβδομάδα, από τη στιγμή που και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα βρίσκεται μέχρι την Τετάρτη στο Μόσταρ (έχει μεταβεί εκεί για το μνημόσυνο της μητέρας του).

Αντίθετα, το ενδεχόμενο απόκτησης μεσοαμυντικού δεν προχωρά. Ο Τραϊανός Δέλλας δείχνει καλυμμένος με τους Κορδέρο, Ανάκογλου, Φαγέ και Ρόβα στη συγκεκριμένη θέση. Η παρουσία του Κώστα Κατσουράνη στο ΟΑΚΑ προχθές ήταν μάλλον συμπτωματική, ενώ οι φήμες περί του Κοστίν Λάζαρ δεν ευσταθούν, αφού ο Ρουμάνος δεν είναι κλασικός μεσοαμυντικός.

Επιστροφή και Κύπελλο

Μετά το χθεσινό ρεπό, σήμερα οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν στις προπονήσεις και αρχίζουν την προετοιμασία για τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον Φωκικό, που θα γίνει την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ. Απών θα είναι ο Πέτρος Μάνταλος, όχι γιατί έκανε έξι ράμματα στο κεφάλι μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με τη Ρόμα, αλλά γιατί είναι τιμωρημένος από το μπαράζ της Ξάνθης με τη Νίκη Βόλου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: