Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

«Μπήκε» και ο Μαυροκεφαλίδης!

Με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη να ενσωματώνεται στις προπονήσεις, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Καρπενήσι.

«Μπήκε» και ο Μαυροκεφαλίδης
Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μετά την άδεια που είχε για το Σάββατο ενσωματώθηκε την Κυριακή στην αποστολή του Παναθηναϊκού που έχει αρχίσει προετοιμασία στο Καρπενήσι.

Μάλιστα έδειξε να έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα στον αγκώνα, όπου χειρουργήθηκε τον Ιούλιο, συμμετέχοντας σε όλες τις ασκήσεις.

Το μενού περιλάμβανε τρέξιμο στο δάσος και βάρη το πρωί, ενώ το απόγευμα είχε τακτική και μπάσκετ στο κλειστό.

inner

Στην αποστολή συμμετέχουν οι Διαμαντίδης, Μαυροκεφαλίδης, Φώτσης, Παππάς, Μποχωρίδης, Διαμαντάκος, Νέλσον, Μπατίστα, Σλότερ, Παπαγιάννης, Κόνιαρης, καθώς και ο Αλέξης Σπανός, ο οποίος θα συμμετέχει στις προπονήσεις στη διάρκεια της προετοιμασίας. Την Τρίτη και την Τετάρτη αντίστοιχα θα ενσωματωθούν Χαραλαμπόπουλος και Γιάνκοβιτς, ενώ ο Τζέιμς Γκιστ έχει πάρει άδεια και θα ενσωματωθεί αργότερα.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα αναλάβει τις προπονήσεις μόλις τελειώσει τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ με τη Βοσνία. Μέχρι τότε Μπεροκάλ και Μανωλόπουλος θα έχουν το γενικό πρόσταγμα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: