Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

«Ίσως και να μείνει ο Μανωλάς...»

Καθόλου απίθανο δεν είναι να μείνει ο Κώστας Μανωλάς στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο μάνατζέρ του στην Ιταλία. Επιβεβαίωσε τις επαφές με μεγάλες ομάδες, αλλά όχι και με τη Ρόμα.

«Ίσως και να μείνει ο Μανωλάς...»
«Φως» στο σίριαλ του Κώστα Μανωλά έριξε ο μάνατζέρ του, Γιάννης Ευαγγελόπουλος. Μιλώντας στο Tutto Mercato Web, ο εκπρόσωπος του 23χρονου αμυντικού διέψευσε πως υπάρχει πρόταση από τη Ρόμα, επιβεβαίωσε πως έχουν υπάρξει επαφές με μεγάλους συλλόγους, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μείνει ο διεθνής άσος στον Ολυμπιακό.

«Οι φήμες για τον Μανωλά στην Ιταλία κυκλοφορούν εδώ και μήνες, αλλά η αλήθεια είναι πως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Ρόμα. Επιβεβαιώνω πως υπήρξαν επαφές με μεγάλους συλλόγους, αλλά για την ώρα δεν αποκλείω να μείνει στον Ολυμπιακό», τόνισε ο ατζέντης του Μανωλά.

Την ίδια ώρα, ο Τύπος στη Ρώμη αναφέρει πως οι «τζιαλορόσι» εφόσον πωληθεί ο Μεντί Μπενατιά στην Μπάγερν θα προχωρήσουν για την απόκτηση του άσου των Πειραιωτών, ενώ η Άρσεναλ εξακολουθεί να έχει στα υπόψη της τον παίκτη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: