Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Αλλα πράγματα σου έφταιγαν, κόουτς...!

O Γιώργος Χελάκης γράφει για την ισοπαλία του ΠΑΟ με τον Λεβαδειακό και τις δηλώσεις του Αναστασίου μετά τον αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Αλλα πράγματα σου έφταιγαν, κόουτς...
Αλίμονο τώρα. Για την ισοπαλία με τη Λειβαδιά δεν φταίνε οι νεαροί που κυνηγούσαν τη μπάλα. Πάνω στα νεύρα του, ο Αναστασίου είπε κάτι που ταιριάζει σε προπονητές συνοικιακής ομάδας.

Ο ίδιος ξέρει πολύ καλά ότι άλλα είναι τα προβλήματα της ομάδας του και μ' αυτά πρέπει να αναμετρηθεί. Όταν παίζεις «εκτός έδρας» παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ κινδυνεύεις να γίνεις γραφικός με τέτοιες δηλώσεις.

Ας έλεγε τουλάχιστον αυτό που όλο περίμεναν: Οτι ο Θάνος δεν έδωσε το πέναλτι στον Μπεργκ. Και σε ποια φάση παρακαλώ. Σε αυτή που ο Σουηδός έπαθε κάταγμα κλείδας και θα μείνει εκτός για δύο μήνες.

Ο κόουτς του τριφυλλιού θα πρέπει να ερωτηθεί γιατί ο Παναθηναϊκός πέταξε ένα ολόκληρο ημίχρονο στα σκουπίδια. Κι όχι μόνο αυτό. Έδωσε το δικαίωμα στον Λεβαδειακό να κάνει φαρμακερές αντεπιθέσεις από τον άξονα. Με άλλα λόγια ο Σάββας Παντελίδης διέγνωσε έγκαιρα την αδυναμία των «πρασίνων» ακριβώς εκεί κι έκοψε τον Παναθηναϊκό στα δυο. Ανάγκασε τους παίκτες του Παναθηναϊκού να παίζουν μόνο από τα πλάγια.

Ο Μπούρμπος κι ο Χουχούμης έκαναν άπειρες σέντρες κατά κανόνα ακίνδυνες. Φάνηκε καθαρά πως παίζοντας σε Ευρώπη κι Ελλάδα η ομάδα δεν έχει το βάθος πάγκου για να ανταποκριθεί. Δυο τραυματισμοί και μια τιμωρία μπορούν να ανατρέψουν όλους τους σχεδιασμούς του προπονητή.

Το πρόβλημα έγινε τεράστιο με τον σοβαρό τραυματισμό του Μπεργκ. Αν τα οικονομικά επιτρέπουν, ο Παναθηναϊκός πρέπει να ψάξει από τώρα για παίκτη περιοχής με ευχέρεια στο σκοράρισμα. Παράλληλα, ο κόουτς, ο Νταμπίζας, ο Φύσσας κι ο Σαραβάκος ευχονται ο νεαρός Μπούι να αποδειχθεί ότι μπορεί εδώ και τώρα να οργανώσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Αυτά είναι τα σοβαρά θέματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Γιάννης Αναστασίου που υποθέτω ότι παρά την αποχή του από την αγωνιστική δράση - χρόνια τώρα - και τα κάποια παραπανίσια κιλά θα πηδούσε καλύτερα από τον Τριανταφυλλόπουλο εμποδίζοντας τον Κώτσιο να σκοράρει... Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: