Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Αναστασιάδης: «Στον Ολυμπιακό αποθεώνουν, στον ΠΑΟΚ μας βρίζουν»

Παράπονα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την ομάδα και από την διαιτησία στην αναμέτρηση με την Καλλονή έχει ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Αναστασιάδης: «Στον Ολυμπιακό αποθεώνουν, στον ΠΑΟΚ μας βρίζουν»
Αισιόδοξος ότι θα γίνει καλύτερος ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος αναφερόμενος στο ματς με την Καλλονή τόνισε ότι η ομάδα του δυσκολεύεται να σκοράρει.

Επιπλέον, μίλησε για τη διαιτησία της αναμέτρησης με την Καλλονή, φανερώνοντας τα παράπονα του, αλλά σχολίασε πως η ομάδα του είναι υποχρεωμένη να κερδίζει και τους διαιτητές. Ακόμη, έκανε σύγκριση στον τρόπο που αντιμετωπίζουν την ομάδα τους οι οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» και αυτοί του Ολυμπιακού.

«Έχουμε πρόβλημα στο να βάλουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Φτάνουμε με αξιώσεις στην περιοχή, φτάνουμε εκεί αλλά… Τα παιχνίδια αυτά είναι πολύ εύκολα για μας. Αλλά όταν φτάνεις με αυτή τη ζέστη και την ταλαιπωρία, φορτώθηκαν και με άγχος τα παιδιά, κάποια παίζουν για πρώτη φορά στην πρώτη εθνική. Μας λείπουν βέβαια και κάποια παιδιά. Θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα στο δρόμο πιστεύω. Στη φάση του γκολ που δεχθήκαμε, ήταν θέμα αγωνιστικής πειθαρχίας, όχι αμυντικής λειτουργίας. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια, είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν ξέρω πόση υπομονή έχει ο καθένας για να την κάνει», είπε αρχικά και στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις.

Για τη διαιτησία: «Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε και τους διαιτητές. Και θα το κάνουμε. Θα έρθει η ώρα να γίνει. Δεν μπορεί να κρατάς 4 λεπτά καθυστέρηση όταν έγιναν τόσα πολλά. Έγιναν 6 αλλαγές, αυτό είναι τρία λεπτά, είχαμε 2 αποβολές… Δε θα ασχοληθώ με την κόκκινη».

Για μεταγραφές: «Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, η εντολή ήταν σιωπή και υπομονή και δουλειά. Τρία πράγματα. Εγώ κάνω αυτά τα τρία πράγματα. Δεν ξέρω ποιος έχει την υπομονή. Εγώ κάνω αυτό».

Για τον κόσμο: «Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μας λείπει. Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή, σε σχέση με τις άλλες ομάδες πρωταθλητισμού, έχει μια διαφορά. Χθες είδα το ματς του Ολυμπιακού. Εκεί αποθεώνουν τον προπονητή, τον πρόεδρο, τους παίκτες. Εδώ στον ΠΑΟΚ βρίζουν τους παίκτες, βρίζουν τον πρόεδρο και ο προπονητής είναι ο χειρότερος που υπάρχει στη γη. Αν προπηλακιστεί ο πρόεδρος ή οι παίκτες ή προπονητής, θα γίνει κάτι καλύτερο στην ομάδα; Το 1976 όταν πήραμε το πρωτάθλημα, είχαμε ξεκινήσει με ισοπαλία και μας περίμεναν να μας χτυπήσουν».

Για τον Σαββίδη: «Δεν μπορώ να περιμένω τώρα από τον Σαββίδη. Ξέρω τι μπορεί να κάνει τον Νοέμβριο. Αν θέλει η Παναγιά να είμαι εδώ τον Νοέμβριο, θα φανεί στο δρόμο. Είμαι αποφασισμένος για όλα. Δεν έχω αυταπάτες, ξέρω που βρίσκομαι, δουλεύω με αυτά τα παιδιά, και δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Όλη την ευθύνη την αναλαμβάνω εγώ για αυτή την κατάσταση».

Για τον Γκαρσία: «Τον Γκαρσία τον πρότεινα εγώ να έρθει στον ΠΑΟΚ. Ήρθε και μετά έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: