Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Πετράκης: «Ξεχνάω ήδη το ματς…»

Ευχαριστημένος, αλλά παράλληλα προσγειωμένος -ενόψει της συνέχειας- ήταν ο Γιάννης Πετράκης μετά τη νίκη (3-1) του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Αστέρα Τρίπολης.

Πετράκης: «Ξεχνάω ήδη το ματς…»
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Γιάννης Πετράκης μετά τη νίκη (3-1) του ΠΑΣ επί του Αστέρα Τρίπολης. Ωστόσο, ο προπονητής των Γιαννιωτών ήθελε να μείνει προσγειωμένος ενόψει της δύσκολης συνέχειας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί στους Αρκάδες να προκριθούν στους ομίλους του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Πετράκης:

«Για μας είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε να ξεκινήσουμε με θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που έχει αλλάξει επίπεδο και μας εκπροσωπεί επάξια στο Europa League. Επ' ευκαιρία τις ευχές μου στον Αστέρα, μακάρι να περάσει στους ομίλους. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί κάνανε πολύ καλή προσπάθεια και δικαιούνταν τη νίκη και ευχαριστώ και τον κόσμο, που ήταν πιο εκδηλωτικός από κάθε άλλη φορά, τουλάχιστον όσο είμαι εγώ στην ομάδα. Ελπίζω να συνεχιστεί και στο μέλλον αυτή η στήριξη, ακόμα και στις κακές μας στιγμές.

Στο μεγαλύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι από τον Αστέρα, που έμεινε πιθανόν σε όσα κέρδισε στην Ευρώπη, αλλά αυτό δεν μειώνει την αξία της νίκης μας. Παίξαμε καλά, είχαμε προϋποθέσεις και γι' άλλα γκολ, ο αντίπαλος δεν μας έκανε ευκαιρίες και κερδίσαμε δίκαια. Έχουμε 33 αγωνιστικές ακόμα, είναι σημαντικό να είμαστε μετρημένοι και σεμνοί και με σταθερότητα στη νοοτροπία μας. Ξεχνάω ήδη το ματς και από αύριο επικεντρώνομαι στο επόμενο
».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ ανέτρεψε ματς ύστερα από πολλά χρόνια: «Στο ποδόσφαιρο δεν έχουμε κάνει συμφωνία ποιος θα προηγηθεί και ποιος όχι. Αυτό που είπαμε με τα παιδιά είναι ότι θα πρέπει να διαχειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις. Πεποίθησή μου ήταν ότι θα το γυρίζαμε βάσει της εικόνας που είχαμε από το α' μέρος, το πίστεψαν και οι παίκτες. Σημαντική η νίκη και σημαντικό που γυρίσαμε την εις βάρος μας κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: