Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

«Πάντα πρώτος στόχος η εξυγίανση»

Ο Λευτέρης Αρβανίτης έδωσε το σύνθημα για τη νέα σεζόν στον Άρη τονίζοντας πως πρώτο μέλημα της ΚΑΕ παραμένει η εξυγίανση.

«Πάντα πρώτος στόχος η εξυγίανση»
Τα πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά στον Άρη μετά την υπαγωγή στο άρθρο 99 και την άρση της απαγόρευσης μεταγραφών από τη FIBA. Η νέα σεζόν αρχίζει σήμερα με αισιοδοξία, αλλά ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, τόνισε πως πρώτο μέλημα είναι για την ομάδα η εξυγίανση.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Μία νέα χρονιά ξεκινά σήμερα (25/8) για τον ΑΡΗ και ευχή όλων μας είναι να εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα μας. Έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στον προπονητή, το επιτελείο του και τους καλαθοσφαιριστές μας, είμαστε αισιόδοξοι για μία καλή αγωνιστική σεζόν. Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η προσπάθεια για την εξυγίανση της Κ.Α.Ε., η οποία ήταν και παραμένει ο πρώτος στόχος.

Το τέλος μιας μεγάλης περιπέτειας, όπως ήταν το εδώ και 2.5 χρόνια απαγορευτικό μεταγραφών της FIBA, δεν μπορεί παρά να μας γεμίζει με χαρά. Τα τελευταία χρόνια ο ΑΡΗΣ δεν είχε αυτό που οι υπόλοιπες ομάδες θεωρούσαν δεδομένο, δηλαδή την χωρίς περιορισμούς ενίσχυση. Η άρση αυτού του εμποδίου μόνο καλύτερα πράγματα μπορεί να φέρει για την ομάδα μας.

Η άρση του απαγορευτικού δεν είναι μία υπόθεση που λύθηκε μέσα σε 1-2 μήνες. Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια εδώ και δύο χρόνια για να καταλάβουν οι πιστωτές ότι πλέον μπορούν να εμπιστεύονται τον ΑΡΗ και να δείξουν καλή θέληση για να ξεπεραστεί αυτός ο σκόπελος.

Η διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. προχωρά την υλοποίηση του πλάνου της εξυγίανσης της ομάδας ακριβώς όπως το είχε σχεδιάσει. Η υπαγωγή της στο Άρθρο 99, ο διακανονισμός της οφειλής στην Εφορία σε 90 δόσεις και η άρση του απαγορευτικού της FIBA ήταν τα βασικά «πρέπει» προς αυτήν την κατεύθυνση. Την ίδια ώρα, η επιστροφή του Νίκου Γκάλη στην ομάδα της καρδιάς του συμβάλει τα μέγιστα στην προσπάθεια ανασυγκρότησης.

Προς την κατεύθυνση της εξυγίανσης, είναι πολύ βασικό το ότι υλοποιούνται οι δεσμεύσεις που είχαμε αναλάβει για να υπαχθεί η Κ.Α.Ε. στο Άρθρο 99, όπως η άρση του απαγορευτικού και συμφωνίες σαν κι αυτή με την Τράπεζα Πειραιώς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε ως διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. είναι ότι, απερίσπαστοι πλέον από μεταγραφικούς περιορισμούς, σε συνεργασία με τον προπονητή μας, κάνουμε και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να «χτίσουμε» μια ανταγωνιστική ομάδα.

Στην προσπάθεια αυτή θα χρειαστούμε την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου του ΑΡΗ, ο οποίος από τη μέχρι τώρα κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας δείχνει να αγκαλιάζει αυτήν την προσπάθεια. Είμαστε βέβαιοι ότι τώρα που ξεκίνησε η ενίσχυση του ρόστερ, η ανταπόκριση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: