Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Έξαλλος ο Αλαφούζος!!

Πυρ και μανία ο Γιάννης Αλαφούζος με τη διαιτησία του Θάνου κι ανανμένεται να κάνει σοβαρές καταγγελίες στη συνέντευξη Τύπου της προσεχούς Τρίτης. Πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών ο Φύσσας.

Έξαλλος ο Αλαφούζος!
Πολύ εκνευρισμένος αποχώρησε απ’ το ΟΑΚΑ ο Γιάννης Αλαφούζος!

Όπως όλη η αποστολή του Παναθηναϊκού, έτσι κι ο πρόεδρός του είχε φοβερά παράπονα απ’ τον διαιτητή Θάνο και τις αποφάσεις του, θεωρώντας τον υπεύθυνο για την απώλεια βαθμών του τριφυλλιού με τον Λεβαδειακό.

Είναι ενδεικτικό πως αν και… έβραζε, δεν θέλησε να σχολιάσει περαιτέρω κατά την αποχώρησή του απ’ το γήπεδο, λέγοντας πως: «Θα τα πούμε όλα την Τρίτη...».

Για τότε έχει προγραμματιστεί η παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων και του Τάκη Φύσσα, όπου είναι δεδομένο πως ο Γιάννης Αλαφούζος θα κάνει ευθεία επίθεση προς τα αρμόδια όργανα και θα κάνει σοβαρές καταγγελίες μετά τα αποψινά.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος ήταν και ο νέος τεχνικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Γι' αυτό μετά το φινάλε του ματς με τον Λεβαδειακό, ο Τάκης Φύσσας κατέβηκε στα αποδυτήρια των διαιτητών και τα... 'χωσε στον Θάνο:

«Εσύ είσαι υπεύθυνος για το αποτέλεσμα. Όλη η Ελλάδα είδε το πέναλτι (σ.σ. στον Μπεργκ) εκτός από εσένα. Είναι πρεμιέρα και θέλαμε να σας αντιμετωπίσουμε με καλό μάτι, αλλά εσείς μας αναγκάζετε να ασχολούμαστε μαζί σας», είπε σε έντονο ύφος.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: