Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξα…!

Με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή τους Πανιώνιος και Εργοτέλης κλείνουν την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (21:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξα…
Το παιχνίδι Πανιώνιος – Εργοτέλης κλείνει απόψε το πρόγραμμα της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας (21:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Οι δύο ομάδες, όμως, δεν θυμίζουν σε καμία περίπτωση την περσινή τους εικόνα.

Ο λόγος είναι ότι και οι δύο έχουν προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στα ρόστερ τους, με τους Νεοσμυρνιώτες να βασίζονται – λόγω των οικονομικών προβλημάτων – σε νεαρούς παίκτες.

Επίσης, αλλαγές έχουμε και στους πάγκους, αφού στην Πλατεία βρίσκεται πλέον ο Δημήτρης Τερεζόπουλος και οι Ηρακλειώτες προσέλαβαν τον Χουάν Φεράντο. Πρόκειται για δύο άφθαρτους προπονητές που προσπαθούν να εμφυσήσουν τη δική τους φιλοσοφία στους παίκτες τους και που αμφότεροι επιθυμούν από τις ομάδες τους να παίζουν ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας.

Ο πρώτος υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του, εκτός από τον Αμίρ Κούρντι που ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη Σαουδική Αραβία.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Ισπανός κόουτς δεν υπολογίζει τους Μπογκντάνοφ, Φιντέλεφ, Κούρεζ, Μπαμ – Μπαμ, Νόσκοβιτς και Στογιάνοβιτς.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου

Κέρκυρα - Πανθρακικός 2-1

Τέλος στην κακή παράδοση κόντρα στον Πανθρακικό έβαλε η Κέρκυρα! Με δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο, οι «Φαίακες» νίκησαν 2-1 την ομάδα της Κομοτηνής, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας!

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-0

Ο ΟΦΗ διεκδίκησε μέχρι τέλους τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό και δικαιώθηκε (1-0) στο φινάλε, με τον Πετρόπουλο να σκοράρει στην επιστροφή του στους Κρητικούς. Αποβλήθηκε ο Γκατούζο.

Ολυμπιακός – Νίκη Βόλου 3-1

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό! Ο Ολυμπιακός ορεξάτος στο πρώτο 45λεπτο πέτυχε τρία γκολ (3-1) και «καθάρισε» το παιχνίδι με την Νίκη Βόλου ξεκινώντας με νίκη τη Σουπερ Λίγκα.

Τα αποτελέσματα της Κυριακής

Ατρόμητος-Πλατανιάς 1-0

Γι’ αυτό τον πήρε ο Ατρόμητος. Για να βρει τα γκολ του Παπαδόπουλου. Και με το… καλημέρα ο Παπάζογλου αποδείχθηκε άξιος αντικαταστάτης, χαρίζοντας με δικό του τέρμα τη νίκη επί του Πλατανιά (1-0).

ΠΑΟΚ-Καλλονή 1-1


Βέροια - Skoda Ξανθή  3-2
Η Ξάνθη γύρισε από την… κόλαση σε τρία λεπτά, ισοφαρίζοντας, ενώ έχανε με 2-0, αλλά τελευταία μίλησε η Βέροια και πήρε νίκη (3-2) σε πρεμιέρα της πρώτης κατηγορίας, ύστερα από το δεκαεπτά χρόνια.
ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 3-1

Ανώμαλη… προσγείωση για τον Αστέρα! Οι Αρκάδες προηγήθηκαν, αλλά ένας καταιγιστικός ΠΑΣ Γιάννινα στο δεύτερο ημίχρονο τους… επανέφερε στην ελληνική πραγματικότητα, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 3-1!
Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 1-1

Μπορεί να μην ηττήθηκε από τον Λεβαδειακό (1-1), αλλά έχασε όλα τ’ άλλα ο Παναθηναϊκός. Τόσο την ψυχολογία και εικόνα που κουβαλούσε από τη Μίντιλαντ όσο και τον Μπεργκ που μένει 2 μήνες έξω...

Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

Πανιώνιος-Εργοτέλης (21:30, NS1): Θανάσης Γιάχος (Χίου)
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: