Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Do you know… Γιάννενα;

Ανώμαλη… προσγείωση για τον Αστέρα! Οι Αρκάδες προηγήθηκαν, αλλά ένας καταιγιστικός ΠΑΣ Γιάννινα στο δεύτερο ημίχρονο τους… επανέφερε στην ελληνική πραγματικότητα, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 3-1!

Do you know… Γιάννενα;
Ο Αστέρας Τρίπολης ζει το ευρωπαϊκό του όνειρο, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα τον… προσγείωσε ανώμαλα στην ελληνική πραγματικότητα!

Οι Αρκάδες αν και τελείωσαν το πρώτο ημίχρονο προηγούμενοι, στους «Ζωσιμάδες», δεν ήταν σε θέση να ακολουθήσουν το ρυθμό των παικτών του Γιάννη Πετράκη στο δεύτερο μέρος, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 3-1!

Το γκολ του Αστέρα, στη μοναδική ευκαιρία που είχε στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε ο Μπαράλες στο 42’, με τον Τσάβες να φέρνει το ματς στα ίσα στο 59’ και τους Ίλιτς (67’) και Τζημόπουλο (70’) να «καθαρίζουν» το ματς μέσα σε τρία λεπτά! Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι Αρκάδες, λόγω της αποβολής -με δεύτερη κίτρινη κάρτα- του Παπαχρήστου.

Το ματς


Παιχνίδι κέντρου, με αργό ρυθμό και τις δύο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη, ήταν η εικόνα του πρώτου 15λεπτου. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο ΠΑΣ ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χάνοντας μία σπουδαία ευκαιρία –την πρώτη στο ματς- στο 16ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι εξακολουθούσαν να έχουν την κατοχή, ωστόσο αυτή ήταν… φλύαρη, καθώς δεν κατάφεραν να απειλήσουν ξανά την εστία του Θεοδωρόπουλου. Από την άλλη, ο Αστέρας περίμενε και αφού είχε το πρώτο «καμπανάκι» με τον Μάσα στο 39’, τρία λεπτά αργότερα ο Μπαράλες με ωραία κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, με το 1-0 να είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Στάικος Βεργέτης έβαλε στο ματς τον Κουρμπέλη, στη θέση του Φερνάντες. Αυτό στέρησε από την ομάδα του την κυκλοφορία στο κέντρο, με τον ΠΑΣ να έχει τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι πίεζαν για την ισοφάριση και το κατάφεραν με τον Τσάβες στο 59’. Όμως, οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη δεν επαναπαύτηκαν, συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό, με τους Αρκάδες από την άλλη να αρκούνται σε παθητικό ρόλο. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι Γιαννιώτες, καθώς μέσα σε τρία λεπτά (67’-70’) «καθάρισαν» το παιχνίδι, με τα γκολ των Ίλιτς και Τζημόπουλου. Μάλιστα, τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο εύκολα –τρία λεπτά αργότερα- για τους γηπεδούχους, όταν ο Παπαχρήστος δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας με δέκα τους φιλοξενούμενους. Μέχρι τη λήξη δεν άλλαξε κάτι, αφού και ο Αστέρας δεν έδειχνε διάθεση να κάνει κάτι παραπάνω με τον ΠΑΣ να παίρνει τη νίκη με το τελικό 3-1.

inner



Οι συνθέσεις:


ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γιάκος (84’ Χαρίσης), Κοροβέσης, Ίλιτς (79’ Σαπαλίδης), Στρούνα, Τσάβες (77’ Ακόστα), Λίλα.

Στον πάγκο: Σωτηρίου, Κρητικός, Μανιάς, Σκόνδρας.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Κιτοκό, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Παπαχρήστος, Ουσέρο, Τιέ Μπι (63’ Μουνάφο), Μάσα (75’ Φακούντο Πάρα), Φερνάντες (46’ Κουρμπέλης), Ρόλε, Μπαράλες.

Στον πάγκο: Μπαντής, Παντελιάδης, Λούι, Μπακασέτας.

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας.




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: