Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Τρελό deal για Ντι Μαρία!

Διαβάστε τις λεπτομέρειες για τη μεγάλη μεταγραφή του Άνχελ Ντι Μαρία. Ποσό ρεκόρ για πώληση από τη Ρεάλ και ισπανικό σύλλογο, σούπερ αποδοχές για τον παίκτη.

Τρελό deal για Ντι Μαρία
Οι ανακοινώσεις απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Άνχελ Ντι Μαρία από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Μαν. Γιουνάιτεντ. Μια μεταγραφή με νούμερα που προκαλούν… ζάλη.

Το «καθαρό» ποσό που θα βάλουν οι πρωταθλητές Ευρώπης στα ταμεία τους ανέρχεται στα 75 εκατ. ευρώ, ενώ προβλέπονται επιπλέον 15 εκατ. ευρώ υπό τη μορφή μπόνους που θα εξαρτηθούν από ατομικές επιδόσεις του Αργεντινού εξτρέμ και στόχους που θα επιτύχει η νέα του ομάδα.

Πρόκειται για την ακριβότερη πώληση στην ιστορία όχι μόνο της Ρεάλ ξεπερνώντας την περσινή του Μεσούτ Εζίλ στην Άρσεναλ για 45 εκατ. ευρώ, αλλά και για το ισπανικό ποδόσφαιρο γενικότερα καταρρίπτοντας το ρεκόρ των 60 εκατ. από τη μετακίνηση του Ρανταμέλ Φαλκάο πέρσι από την Ατλέτικο Μαδρίτης στη Μονακό.

Κερδισμένος θα είναι και ο Ντι Μαρία. Το συμβόλαιό του στη Ρεάλ (που τον είχε αποκτήσει για 30 εκατ. ευρώ από την Μπενφίκα) προέβλεπε 6 εκατ. ευρώ «καθαρά» το χρόνο, ενώ στη Μαν. Γιουνάιτεντ θα εισπράττει 8 εκατ. ευρώ ετησίως για πέντε χρόνια, ήτοι συνολικά 40 εκατ. ευρώ!Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: