Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Άνω-κάτω ο ΠΑΟΚ!

Δύσκολη ήταν η χθεσινή νύχτα για τον ΠΑΟΚ, ύστερα από την ισοπαλία με την Καλλονή μέσα στην Τούμπα και το επεισόδιο που ακολούθησε με αρνητικό πρωταγωνιστική τον Ιβάν Σαββίδη.

Άνω-κάτω ο ΠΑΟΚ
«Γεμάτη» ήταν η χθεσινή νύχτα για τον ΠΑΟΚ.

Δεν ήταν μόνο η ισοπαλία (1-1) με την Καλλονή που φανερώνει τις αγωνιστικές αδυναμίες του «Δικεφάλου του Βορρά», αφού στη συνέχεια ακολούθησε το επεισόδιο με τον Ιβάν Σαββίδη να πιάνει – σύμφωνα με μαρτυρίες – έναν οπαδό από το λαιμό και με τη παρέμβαση των ανθρώπων ασφαλείας της Τούμπας και των αστυνομικών να δίνουν λύση.

Ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ήταν φανερά ενοχλημένος από την εικόνα της ομάδας, ενώ… θόλωσε με τις αποδοκιμασίες των οργανωμένων μετά τη λήξη του αγώνα.

Λίγο αργότερα, μάλιστα, συγκάλεσε έκταση σύσκεψη στο «Μακεδονία Παλλάς», όπου έδωσαν το «παρών» όλοι οι στενοί του συνεργάτες στον σύλλογο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, ο Σαββίδης φέρεται να αισθάνθηκε μόνος του και έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα:

*** «Αστακός» πλέον η Τούμπα.
*** Έρχονται μεταγραφές εντός της εβδομάδας με στόχο την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.
*** Αλλάζει η οργάνωση της ομάδας
*** και γενικώς πρέπει να περιμένουμε ριζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

Πάντως, ο Σαββίδης και οι άλλοι παράγοντες καλούνται να δώσουν λύσεις, αφού η έλλειψη οργάνωσης, πλάνου και ιδεών οδηγούν σε διχασμό την ομάδα με τους οπαδούς και όλοι ελπίζουν μετά τη χθεσινοβραδινή σύσκεψη να δοθούν επιτέλους οι λύσεις που απαιτούνται.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: