Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Οι…10 ελλείψεις του ΟΦΗ!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο gazzetta τις… δέκα ελλείψεις του ΟΦΗ στο αποψινό παιχνίδι του στο Καραϊσκάκη.
Διαβάζω το ρεπορτάζ του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Και στέκομαι σε ένα τίτλο: Χωρίς 10 ο ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη!
Λέω κι εγώ, ωπ τι γίνεται ρε αδελφέ. Με τα δεύτερα έρχονται αυτοί; Τι συνέβη;
Μετά βλέπω τα μικρά γράμματα. Ψάχνοντας να δω ποιοι λείπουν από τον ΟΦΗ.
Τρεις είναι οι Δαμιανάκης, Μανιδάκης και Μπολάκης. Τους ξέρετε; Ούτε εγώ. Προφανέστατα είναι ταλαντούχα παιδιά από την Ακαδημία του ΟΦΗ, που ακόμη δεν έχουν παίξει ποτέ στην πρώτη ομάδα.
Άλλοι δύο είναι οι Δασκαλάκης και Φραγκουλάκης. Δηλαδή, ένας αναπληρωματικός γκολκίπερ κι ένας αναπληρωματικός χαφ, τους οποίους ο Γκατούζο δεν υπολογίζει από το ξεκίνημα της σεζόν και τους έδιωξε τις προάλλες από την πρώτη ομάδα.
Άλλος ένας είναι ο Σίσιτς. Άλλος έμπειρος παίκτης, τραυματίας σε μόνιμη βάση. Έχει να παίξει από τον περασμένο Μάρτιο.
Άλλος ένας είναι ο Αρτόλα. Αυτός όντως είχε παίξει δεξί μπακ την πρώτη αγωνιστική, στο ΟΦΗ-Παναιτωλικός 1-0, αλλά τραυματίστηκε κι έκτοτε είναι εκτός δράσης.
Κι άλλοι τρεις είναι οι Μιλιάζες, Ραζάκ και Πετρόπουλος, που είχαν παίξει βασικοί και  στις δύο πρώτες αγωνιστικές, δηλαδή και στο ΟΦΗ-Βέροια 0-1 τη δεύτερη αγωνιστική. Μάλιστα, ο Μιλιάζες κι ο Πετρόπουλος είναι όντως μονάδες για τον ΟΦΗ. Ο Ραζάκ δεν είχε δείξει τίποτα και γι΄αυτό άλλωστε ο ΟΦΗ έφερε τον Ισπανό μέσο Απόνιο.
Τέλος πάντων, η ουσία είναι μία: Σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι του, ο ΟΦΗ κόντρα στον Ολυμπιακό, θα έχει τρεις απόντες.  Αυτές είναι οι απουσίες του. Μάλιστα, ο Πετρόπουλος κι ο Ραζάκ έχουν θλάσεις στους προσαγωγούς.
Παρεμπιπτόντως, την Τετάρτη στο δελτίο Τύπου του ΟΦΗ υπήρχε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ο γκολκίπερ της ομάδας Λόρια, είχε υποστεί θλάση στα πλευρά στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας της Γεωργίας και θα έμενε εκτός δράσης πέντε με έξι ημέρες, άρα θα έχανε το ματς με τον Ολυμπιακό. Κι όμως μπήκε χθες κανονικά στην αποστολή, προφανώς γιατί στον ΟΦΗ θέλουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια για να τον χρησιμοποιήσουν σήμερα…Αυτά για να έχουμε υπόψιν μας την πραγματικότητα. 
Εγώ περιμένω τον ΟΦΗ να πάει απόψε στο Καραϊσκάκη για να παλέψει με νύχια και με δόντια το παιχνίδι. Όπως έκανε κι ο προπονητής του, ο Ιταλός Γκατούζο, σε όλη την καριέρα του. Κι οποιαδήποτε ολιγωρία του Ολυμπιακού, μπορεί να του στοιχίσει ακριβά... 

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: