Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Πέρασε… από το πρώτο παιχνίδι!!

Εκμεταλλευόμενος τη νίκη του (1-0) στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν... χαλάστηκε με το 0-0 της ρεβάνς με την Λάρισα και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πέρασε… από το πρώτο παιχνίδι
Δεν είχε τον κόσμο στο πλευρό του. Δεν είχε το γκολ που θα καθάριζε την υπόθεση-πρόκριση αν και δημιούργησε ευκαιρίες στο ματς.

Είχε όμως το υπέρ του 1-0 από το πρώτο παιχνίδι κι έναν εξαιρετικό Κολίτσι κάτω από τα δοκάρια, που επενέβη όποτε χρειάστηκε και ειδικότερα στο 82' στο σουτ του αμαρκάριστού Νεμπεγλέρα μέσα από την περιοχή.

Και κάπως έτσι, σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα (0-0) του σημερινού αγώνα, ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου, αφήνοντας νωρίς-νωρίς εκτός συνέχειας την Λάρισα.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου (Παντέλης): Κολίτσι, Γιαλούσης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Μακρυδημήτρης, Κορνέλατος, Πινάρες, Μπιτάνγκ, Νικολιάς (69’ Ρόκας), Μέζα (84’ Θέος), Κούτσι.

ΑΕΛ (Παναγόπουλος): Αποστολίδης, Μελισσάς, Σαρακατσάνος, Κοντοδήμος, Μουλόπουλος, Πινδώνης, Νεμπεγλέρας, Μπλέντι (λ.τ. 46’ Αναστασάκος), Περίκο, Σουάνης (λ.τ. 55’ Καρανίκας), Στεφανίδης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: