Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Γκατούζο: «Δουλέψαμε πολύ για το ματς με Ολυμπιακό»

Στην δυσκολία που έχει το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Τζενάρο Γκατούζο πριν το ματς του ΟΦΗ στο «Γ.Καραϊσκάκης», σχολιάζοντας και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων».

Γκατούζο: «Δουλέψαμε πολύ για το ματς με Ολυμπιακό»
Στην δουλειά που έχει κάνει ο ΟΦΗ ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Τζενάρο Γκατούζο, τονίζοντας την δυσκολία που έχει το ματς για την ομάδα του.

Ο τεχνικός των Κρητικών αναφέρθηκε στην επιρροή που ενδέχεται να έχει η διακοπή του πρωταθλήματος για τις δύο ομάδες, ενώ σχολίασε και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζενάρο Γκατούζο στην κάμερα του Novasports:
«Παίζουμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος τον Ολυμπιακό. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά στη διακοπή, είμαστε έντεκα ποδοσφαιριστές και πάμε για ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες, διεθνείς και πολύ καλούς. Υπάρχει ένας πολύ καλός προπονητής, υπάρχουν τα πάντα. Μεγαλύτερο μπάτζετ από όλες τις ομάδες, παίζει ανελλιπώς στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει τα πάντα
».

Για το πώς θα επηρεάσει τον Ολυμπιακό το επερχόμενο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης:
«Είναι σημαντικό να έχεις παιχνίδι τρεις μέρες πριν το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά η προετοιμασία είναι ίδια για όλα τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες. Το σημαντικό για εμάς είναι να παίξουμε ένα καλό ματς και να δούμε το αποτέλεσμα μετά το 90λεπτο».

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τους «ροχιμπλάνκος»:
«Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι άλλος πλανήτης, η καλύτερη διοργάνωση στην Ευρώπη για τους συλλόγους. Το κάθε ματς είναι δύσκολο γιατί παίζουν οι καλύτερες ομάδες, το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό. Βέβαια εδώ και μερικά χρόνια ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει φιλοσοφία και αντιμετωπίζει όλες τις ομάδες στα ίσια».

Για τον Κλαούντιο Ρανιέρι και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ελλάδας:
«Είναι καλός προπονητής αλλά αυτή τη στιγμή το δικό μου πρόβλημα είναι η ομάδα μου».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: