Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

«Μεγάλο χτύπημα αν φύγει ο Κλάους»

fZ8xHTBEN4BhBjWseMGK
Στον Arena 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ,Κούλης Αποστολίδης και αναφέρθηκε στα οργανωτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και στο σήριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Στέφανου Αθανασιάδη. 
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κούλης Αποστολίδης στον Arena 89,4:
Αρχικά για την εκτίμηση του για το σήριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Στέφανου Αθανασιάδη ανέφερε:«Δυστυχώς εξελίχθει σε σήριαλ όπως και και άλλα πολλά θέματα του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα εξελίσσονται κατά τον ίδιο τρόπο. Είναι λάθος αυτό πρώτον για το θέμα του Αθανασιάδη γιατί είναι μία περίπτωση που έπρεπε να λυθεί το γρηγορότερο δυνατόν και για τον ΠΑΟΚ και για τον Αθανασιάδη θετικά για πολλούς και διαφόρους λόγους.Πρώτον διότι εντελώς ανεξάρτητα, επαγγελματικά και ψυχρά ο Αθανασιάδης είναι ένας πάρα πολύ καλός σέντερ φορ και σε μία πολύ καλή ηλικία, με μία πολύ και συνεχή παραγωγικότητα.Αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος ,υπάρχει και ο λόγος ότι είναι ένας παίκτης που βγήκε από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ., είναι αρχηγός του ΠΑΟΚ , είναι διεθνής αλλά για μένα ένας πολύ σημαντικός λόγος που έπρεπε ίσως να το λάβει πολύ σοβαρά υπόψιν η ΠΑΕ και να το τελειώσει το θέμα είναι ο εξής. Η ΠΑΕ αυτό είπε και ο Κ. Αγγελίδης και εγώ συμφωνώ απόλυτα σε μία μεσοπρόθεσμη προσέγγιση θέλει να στελεχώνεται η ομάδα του ΠΑΟΚ κυρίως από παίκτες των σπλάχνων του και λίγες επιλεγμένες όταν χρειάζονται μεταγραφές. όταν λοιπόν θέλεις να βασιστείς σε παίκτες δικούς σου το να μην ταλαιπωρήσεις , να μην απαξιώσεις  και το να απιβραβεύσεις  έναν παίκτη σαν τον Αθανασιάδη είναι και ένα μήνυμα που δίνεις λέγοντας ότι εγώ θα προσέχω τα παιδιά μου άρα λοιπόν έλάτε περισσότερα παιδιά στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν πιστεύω οτι θα έπρεπε να είχε τελειώσει το θέμα πολύ πιο γρήγορα και εύκολα. Ας ελπίσουμε ότι θα τελειώσει καλά γιατί ειδικά για τον τελευταίο λόγο που ανέφερα πρέπει να τελειώσει θετικά , γιατί θα ήταν μεγάλο χτύπημα για τον ΠΑΟΚ εάν ο Αθανασιάδης τελικώς δεν συνέχιζε στον ΠΑΟΚ. Εγώ πιστεύω ότι θα τελειώσει αισίως το θέμα και πιστεύω ότι αυτό θα αποτελέσει και ένα έναυσμα για την μεγαλύτερη οργάνωση της ΠΑΕ σαν μήνυμα ότι πράγματι θέλει να στηριχτεί στα σπλάχνα της.»
Για το που αποδίδει την καθυστέρηση της ανανέωσης του συμβολαίου του Αθανασιάδη δήλωσε:  «Κοιτάξτε θέλω να ομολογήσω ότι επειδή δεν είμαι στην καθημερινότητα της ΠΑΕ ώστε να ξέρω τι γίνεται ακριβώς αλλά εγώ έχω μία πολύ  συγκεκριμένη άποψη την οποία και έχω πει γιατί γίνεται αυτό. Όταν στον ΠΑΟΚ μέχρι τώρα τουλάχιστον ,ελπίζω να αλλάξει από εδώ και πέρα με την προσθήκη του Κ. Αγγελίδη , όταν λοιπόν στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει διοίκηση, δεν υπάρχει ένα οργανωμένο οργανόγραμμα και δεν υπαρχει μία μεσοπρόθεσμη στρατηγική με συγκεκριμένου στόχους και συγκεκριμένους ρόλους όλα τα θέματα μικρά και μεγάλα τρέχουν οι λειτουργοί που είναι στην διοίκηση τώρα με ενδιαφέρον αλλά έτσι πως είναι η κατάσταση δεν μπορούν να αποφασίσουν. Για να αποφασίσουν πρέπει να εγκρίνει ο μεγαλομέτοχος ο οποίος είναι παρών στην Τούμπα μία φορά στις πέντε μήνες. Χωρίς να υπάρχει οργάνωση με αρμοδιότητες και ρόλους έτσι ώστε να τρέχει μόνο του. Άρα λοιπόν για μένα  είναι απολύτως φυσιολογικό και αναμενόμενο ότι θα καθυστερούν οι διαδικασίες και θα γίνονται σήριαλ. Από εδώ και πέρα θα δούμε γιατί ο Αγγελίδης είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να μπει μία σειρά αλλά χρειάζεται χρόνο. Δηλαδή ο Αγγελίδης δεν μπορεί σήμερα μετά από δύο μήνες να μπορεί να τα φτιάξει όλα αυτά και να αρχίσει να δουλεύει και να λειτουργούν όλα καλά.Πρέπει πρώτα να ενημερωθεί να δει πρόσωπα και πράγματα αυτό θέλει κάποιους μήνες.Για να πει μετά παιδιά θα καταρτήσουμε ένα πρόγραμμα και να βγει και να το ανακοινώσει λεπτομερέστατα στον κόσμο.»
Για το πως σχολιάζει το γεγονός ότι από τότε που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης αποστασιοποιήθηκε από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές όπως για παράδειγμα τον Γιώργο Κούδα δήλωσε χαρακτηριστικά:«Νομίζω ότι τουλάχιστον εγώ θα ήμουν ο τελευταίος που θα είχα το δικαίωμα να κρίνω τον Κ. Σαββίδη για το πως θα πρέπει να κινηθεί και τι πρέπει να κάνει. Πρέπει να πούμε ότι ο Σαββίδης είναι ο σωτήρας του ΠΑΟΚ γιατί αν δεν ήταν αυτός ο ΠΑΟΚ θα ήταν σήμερα στην θέση του Άρη. Άρα λοιπόν εγώ αυτό που μπορώ να πω σαν προσωπική μου άποψη είναι σαφέστατα δεν μιλάω για βετεράνους συγκεκριμένους  είναι δικαίωμα του Κ. Σαββίδη να επικοινωνήσει η όχι αλλά θεωρώ ότι με το όργανο των παλαιμάχων που είναι ο σύνδεσμος παλαιμάχων του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να έχει κάνει μία επαφή για ανταλλαγή απόψεων για γνωριμία δείχνοντας έτσι ένα σεβασμό και μία τιμή προς το όργανο το επίσημο  που αντιπροσωπεύει αυτούς τους ανθρώπους που περάσανε κάποια λίγα η πολλά χρόνια προσφέροντας και κερδίζοντας από τον ΠΑΟΚ. Η συνάντηση είναι απαραίτητη να γίνει.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: