Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Έτσι είπε το «ναι» ο Κλάους!!

Αρνητική τροπή έδειχνε πως θα είχε η ανανέωση του συμβολαίου του Στέφανου Αθανασιάδη στον ΠΑΟΚ, όμως υπήρξαν κάποια γεγονότα που έφεραν ξανά κοντά τις δύο πλευρές και είπε το «ναι» ο διεθνής φορ.

Έτσι είπε το «ναι» ο Κλάους
Αρκετός κόσμος κινητοποιήθηκε από τη Δευτέρα μέχρι και χθες το απόγευμα, όταν τελικά υπέγραψε ο Στέφανος Αθανασιάδης την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής φορ είχε απαντήσει αρνητικά στη νέα πρόταση του «Δικεφάλου του Βορρά» και απευθείας υπήρξαν τηλεφωνήματα του Ζήση Βρύζα, η Μαρία Γκοντσάρεβα ήρθε σε επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη και οι φήμες φούντωναν ώρα με την ώρα.

Από την πλευρά του, ο 26χρονος παίκτης εμφανιζόταν έτοιμος να εκδώσει και ανακοίνωση με την οποία έδινε τέλος στις όποιες συζητήσεις και θα εξηγούσε τι ακριβώς τι είχε συμβεί.

Στο δρόμο από τα γραφεία της ΠΑΕ για το πατρικό του, ο Κλάους σκεφτόταν ξανά και ξανά την επόμενη κίνησή του και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να προβεί σε μία εν θερμώ ενέργεια.

Εκεί ο πατέρας του, Χρήστος Αθανασιάδης, έπαιξε το δικό του ρόλο για να έχουν αίσιο τέλος οι συζητήσεις των δύο πλευρών. Ο κ. Αθανασιάδης είναι ένας άνθρωπος μεροκαματιάρης και έχει το δικό του φούρνο, μαζί με τον αδερφό του, Γιώργο.

Στη συζήτηση που είχαν πατέρας και γιος, ο πρώτος είπε στον διεθνή άσο: «Αυτό δεν είναι ένα απλό συμβόλαιο, είναι ένα συμβόλαιο ζωής». Επίσης, ο Χρήστος Αθανασιάδης ήταν «παρών» σε συζητήσεις που είχαν ο ΠΑΟΚ με το παιδί του.

Εκτός από τον πατέρα του, και οι οργανωμένοι που πήγαν στο πατρικό του παίκτη έστειλαν το δικό τους μήνυμα και κάπως έτσι φτάσαμε στο… happy end.

Από την πλευρά του, ο Σαββίδης, με εξαιρετικό συμβόλαιο που πρόσφερε στον Αθανασιάδη, έστειλε σαφέστατο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι η επιθετική γραμμή της ομάδας θα ξεκινάει και θα τελειώνει στον 26χρονο φορ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: