Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Επιτέλους υπογραφές!!

Αίσιο τέλος στο σίριαλ! Ο Στέφανος Αθανασιάδης πέρασε από τα γραφεία του ΠΑΟΚ κι επικύρωσε την προφορική συμφωνία, υπογράφοντας νέο 4ετές συμβόλαιο. Τι προβλέπει η συμφωνία με τον διεθνή επιθετικό.

Επιτέλους υπογραφές!

Μετά από επαφές που κράτησαν καιρό βρέθηκε η καλύτερη λύση και για τις δύο πλευρές. Ο μεν «Δικέφαλος του Βορρά» κράτησε τον αρχηγό και έναν από τους πιο σημαντικούς του παίκτες. Ο δε διεθνής επιθετικός έλαβε έμπρακτα την στήριξη που ήθελε από τον σύλλογο.

Βάσει της συμφωνίας, αναμένεται να παίρνει περίπου 700.000 ευρώ ετησίως, δίχως σε αυτό το ποσό να συμπεριλαμβάνονται διάφορα μπόνους επίτευξης στόχων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Στέφανος Αθανασιάδης υπέγραψε σήμερα την ανανέωση του συμβολαίου του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής μετά το αίσιο τέλος των συνομιλιών κλήθηκε στα γραφεία της ομάδας και υπέγραψε το καινούριο συμβόλαιο, παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιάκωβου Αγγελίδη.

Ο Κλάους βρίσκεται στον ΠΑΟΚ από το 1996 και έχει ήδη 194 συμμετοχές με 70 γκολ με τη φανέλα της πρώτης ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σήμερα είναι εκ των αρχηγών της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: