Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

«Ταύροι» οι Μέσι και Ινιέστα!!

Με τους Μέσι, Ινιέστα και Ματιέ θα παραταχθεί τελικά η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν τις τελευταίες μέρες. Έκτος ο Ντάνι Άλβες.

«Ταύροι» οι Μέσι και Ινιέστα
Εξαιρετικά ευχάριστα ήταν τα νέα για τον τεχνικό της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε.

Ο Ισπανός μόνο που δεν θα έδωσε το καθιερωμένο… πενηντάρικο στους γιατρούς των Καταλανών (όπως κάνουν οι ευτυχείς μπαμπάδες στη νοσοκόμα) όταν του έδωσαν το πράσινο φως να πάρει μαζί του στην αποστολή για το ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο τους Μέσι, Ινιέστα αλλά και τον νεοαποκτηθέντα Ζερεμί Ματιέ.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές της «Barca» αντιμετώπιζαν τις τελευταίες μέρες τραυματισμούς. Τελικά θα είναι όλοι τους στη διάθεση του Ενρίκε.

Τα νέα δεν ήταν τόσο καλά στην περίπτωση του Ντάνι Άλβες, ο οποίος θα χάσει την αναμέτρηση με τους Βάσκους. Ο Βραζιλιάνος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και θα προφυλαχθεί.

Επίσης εκτός της 18άδας έμειναν οι Μπάρτρα, Ντάγκλας και Ραφίνια. Αντίθετα, από την Μπαρτσελόνα Β’ συμπεριλήφθηκαν οι Μουνίρ και Σάντρο.

Αναλυτικά οι 18άδα των «μπλαουγκράνα»: Μπράβο, Τερ Στέγκεν, Μοντόγια, Πικέ, Μασεράνο, Ματιέ, Αντριάνο, Άλμπα, Μπούσκετς, Ράκιτιτς, Τσάβι, Σέρχι Ρομπέρτο, Ινιέστα, Πέδρο, Μουνίρ, Μέσι, Σάντρο, Νεϊμάρ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: