Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Πέρασε το τεστ η ΑΕΚ!!

Συνθήκες… Football League αντιμετώπισε η ΑΕΚ στη χθεσινή ρεβάνς Κυπέλλου με τον Φωκικό. Ικανοποίηση στην «Ένωση» για την ανταπόκριση των παικτών.

Πέρασε το τεστ η ΑΕΚ
Η πορεία της ΑΕΚ προς τη μεγάλη κατηγορία δεν θα είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Θα είναι… φραγμένη με εμπόδια από ομάδες που θα κλείνονται στο μισό γήπεδο, ακόμη κι όταν έχουν ανάγκη να βγουν μπροστά. Τέτοιες συνθήκες, επιπέδου… Football League, συνάντησε η «Ένωση» στο χθεσινό επαναληπτικό Κυπέλλου με τον Φωκικό, όπου παρά το υπέρ της 4-0 από το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ, συνάντησε έναν αντίπαλο οχυρωμένο στο μισό γήπεδο και χρειάστηκε ένα γκολ του Αμπλαγέ Φαγέ στις καθυστερήσεις για να… σπάσει το τείχος και να φτάσει στο 1-0.

Στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» υπάρχει ικανοποίηση για το βαθμό που πήρε η ομάδα στο χθεσινό τεστ. Μπορεί η ΑΕΚ να μην έθελξε με το ποδόσφαιρό της και να μην πέτυχε τα πολλά γκολ των περασμένων φιλικών, αλλά έδειξε να ανταποκρίνεται στις συνθήκες του αγώνα και οι οποίες πιθανότατα θα αποτελούν τον κανόνα στο ερχόμενο πρωτάθλημα, καθώς κάθε αντίπαλός της θα παίζει κλειστά και με μεγάλο κίνητρο για να πάρει κάτι, έστω και μια ισοπαλία, απέναντι σε μια ομάδα του βεληνεκούς της.

Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα έδειξαν να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους, σωστό πλάνο, καλή ανάπτυξη και δημιούργησαν αρκετές τελικές προσπάθειες χάνοντας πολλές ευκαιρίες για να έρθει το γκολ πολύ νωρίτερα από το 91’. Ο προπονητής της «Ένωσης» δήλωσε ικανοποιημένος και θα δουλέψει στο διάστημα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος ακόμη περισσότερο πάνω στη διάσπαση τέτοιων αμυνών, όπως επίσης και στα τελειώματα όπου χθες η ομάδα του δεν ήταν όσο αποτελεσματική ήθελε.

Άλλωστε μετά και την παρέλευση της προθεσμίας για την απόκτηση ελεύθερων παικτών η ΑΕΚ μένει οριστικά και αμετάκλητα ως έχει, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, και οι όποιες αδυναμίες θα πρέπει να καλυφθούν εκ των έσω. Εφόσον παραστεί ανάγκη, το χειμώνα η διοίκηση είναι έτοιμη να ικανοποιήσει την όποια εισήγηση για ενίσχυση από τον «Κολοσσό».

*Σήμερα ενσωματώνεται ξανά στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Ντάρκο Ζόριτς, που είχε ολιγοήμερη άδεια μετά τη συμμετοχή του στις υποχρεώσεις των Ελπίδων του Μαυροβουνίου.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: