Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Προφυλάσσει Μποτία!!

Ο Μποτία προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, αλλά ο Μίτσελ προτίμησε να τον προφυλάξει και τον απέκλεισε από την αποστολή του Ολυμπιακού για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον ΟΦΗ. Επιστροφή Μήτρογλου.

Προφυλάσσει Μποτία
Για το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης προφυλάσσει τον Μποτία ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός στόπερ αισθάνθηκε ενοχλήσεις (σ.σ. ορθό μηριαίο) στην χθεσινή προπόνηση, ωστόσο παρότι έβγαλε το σημερινό πρόγραμμα, κρίθηκε ότι δεν είναι 100% έτοιμος κι έτσι αποκλείστηκε από στην αποστολή για το αυριανό (13/9) παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στο «Καραϊσκάκη». Το ίδιο και ο Δημήτρης Σιόβας.

Στην 18άδα μετέχει ο Μήτρογλου, επιστρέφοντας στο φαληρικό γήπεδο μετά από διάλειμμα λίγων μηνών, ενώ την πρώτη τους εμφάνιση θα κάνουν Αυλωνίτης και Μιλιβόγεβιτς.

Εκτός για λόγους τακτικής έμειναν οι Ντοσεβί, Φορτούνης και ο Εντινγκά, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Κονγκό. Σε ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης περιορίστηκε ο Μανιάτης.

Η 18μελής αποστολή: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γιαννούλης, Κασάμι, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Σαλίνο.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: