Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Πρόκριση παρά την ήττα!!

ira
Ο Ηρακλής μπορεί να ηττήθηκε στη Λαμία με 2-1 από την ομώνυμη ομάδα, αλλά χάρη στη νίκη με 1-0 του πρώτου παιχνιδιού, πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο «Γηραιός» προηγήθηκε μόλις στο 15′ με γκολ του Τόσκα και όλα έδειχναν ότι θα έχει ένα εύκολο απόγευμα στη Λαμία, αλλά τελικά οι «κυανόλευκοι» τα …χρειάστηκαν!
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 42′ με σουτ του Νεοφύτου και κατά κάποιο τρόπο μπήκαν και πάλι στο παιχνίδι της πρόκρισης λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 78′ ο Γιενγκά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-1 και έδωσε νέα πνοή στον αγώνα. Τελικά ο Ηρακλής κατάφερε να πανηγυρίσει την πολυπόθητη πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.
Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Mπλάζιτς, Ζουλιώτης, Κωστόπουλος(32′ Καμαρά), Βασιλόγιαννης, Φράγκος, Μάριτς, Ρεπετσάς, Λεάντρο, Γιενγκά, Μουμίν(56′ Γκούρμα), Νεόφυτος. 

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Xoυάντερσον, Στάμου, Τόσκας(66′ Ζιάμπαρης), Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς(66′ Βαλεριάνος), Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Περόνε, Σιατραβάνης, Κάσσος(87′ Αγγελούδης), Ρομάνο.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: