Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Τζόρτζεβιτς: «MVP ο Τεόντοσιτς, μπράβο σε όλη την ομάδα»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς υποκλίθηκε στον Μίλος Τεόντοσιτς και εξήρε την παρουσία όλων των παικτών του μετά την πρόκριση της Σερβίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τζόρτζεβιτς: «MVP ο Τεόντοσιτς, μπράβο σε όλη την ομάδα»
Το καπέλο στον Μίλος Τεόντοσιτς έβγαλε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά την πρόκριση της Σερβίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Η επιτυχία είναι όλη δική τους. Στο πρώτο μέρος κάναμε εξαιρετική δουλειά συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις που είχαμε και στα πρώτα δύο παιχνίδια νοκ άουτ. Ο Τεόντοσιτς ήταν εξαιρετικός, είναι ο MVP μας σε αυτή τη διοργάνωση, ένας πραγματικός ηγέτης. Δεν θέλω να μιλάω για τις συγκρίσεις που γίνονται μαζί μου, είναι ένας ξεχωριστός παίκτης. Όταν περιορίστηκε από την άμυνα της Γαλλίας, βρήκαμε τις λύσεις, κυρίως από τον Μπογκντάνοβιτς, και φτάσαμε στη νίκη. Όλα τα παιδιά έκαναν πολύ καλή δουλειά. Οι ψηλοί μας, οι γκαρντ, ο Μπιέλιτσα που κάνει εξαιρετικό τουρνουά… όλοι τους. Τώρα έχουμε ένα ματς μπροστά μας, τον τελικό. Θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε και να προσηλωθούμε στο ματς με τις ΗΠΑ, που θα είναι πολύ δύσκολο», τόνισε ο προπονητής των «πλάβι».

Εξηγώντας γιατί η Σερβία επέστρεψε στις επιτυχίες, είπε: «Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε πολλές αρνήσεις, είχαμε πολλούς τραυματισμούς και έγιναν κάποια άλλα πράγματα που όταν είσαι εκτός Σερβίας δεν τα γνωρίζεις καλά. Αυτό ήταν το πρώτο μου μέλημα όταν ανέλαβα, να δώσω στους παίκτες να καταλάβουν τι σημαίνει η εθνική ομάδα. Και τα παιδιά το κατάλαβαν καλά». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: