Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

«Μίλησε το συναίσθημα»

«Το συναίσθημα. Είμαι από μικρό παιδί εδώ»… Αυτό έπαιξε ρόλο για να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Κλάους Αθανασιάδης τόνισε μετά τη υπογραφή του νέου συμβολαίου.

«Μίλησε το συναίσθημα»
Το συναίσθημα μίλησε στην απόφασή του να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ υποστήριξε ο Κλάους Αθανασιάδης σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση των τυπικών.

«Είμαι χαρούμενος γιατί έκλεισε ένα θέμα που είχε πάρει μεγάλη έκταση. Με τη σημερινή υπογραφή δεν είναι μόνο εγώ αλλά όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ που είναι χαρούμενη», τόνισε –αρχικά- ο επιθετικός του «Δικεφάλου του Βορρά» και συνέχισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω ορισμένους ανθρώπους οι οποίοι βοήθησαν σε αυτή την εξέλιξη. Τον μεγαλομέτοχο τον κ.Σαββίδη, τον τεχνικό διευθυντή, Ζήση Βρύζα τον πρόεδρο και άλλους που βοήθησαν».

Όταν ρωτήθηκε τι έπαιξε ρόλο για να φτάσει στη σημερινή εξέλιξη ο Κλάους Αθανασιάδης ανέφερε:

«Το συναίσθημα. Είμαι από μικρό παιδί εδώ. Εδώ μεγάλωσα και εδώ θέλω να τελειώσω» ανέφερε και πρόσθεσε διευκρινίζοντας ότι το βάρος δεν αυξάνει τώρα με το συμβόλαιο αυτό…

«Το βάρος υπάρχει από την πρώτη στιγμή που υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο με αυτή την ομάδα. Ξέρω τις απαιτήσεις, ξέρω ότι είναι δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να βρίσκεται σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Έτσι έχω μάθει όμως και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα καταφέρουμε να πετύχουμε πολλά όλοι μαζί. Είμαι πολλά χρόνια σε αυτόν τον σύλλογο. Έπαιξε ρόλο και αυτό στην απόφασή μου», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: