Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Αιφνιδιάζει ο Αναστασίου!!

Ενδεκάδα με εκπλήξεις σκέφτεται να παρατάξει ο Γιάννης Αναστασίου στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Καλλονή στη Μυτιλήνη την Κυριακή.

Αιφνιδιάζει ο Αναστασίου
Η απουσία διεθνών για αρκετές ημέρες από τις προπονήσεις της ομάδας, σε συνδυασμό με τον αγωνιστικό Γολγοθά που αρχίζει και απαιτεί σωστή διαχείριση του ρόστερ, φαίνεται πως ωθούν τον Γιάννη Αναστασίου στο να παρατάξει ενδεκάδα με αρκετές εκπλήξεις στο ματς του Παναθηναϊκού με την Καλλονή την Κυριακή στη Μυτιλήνη.

Στη χθεσινή προπόνηση ο προπονητής του «τριφυλλιού» δοκίμασε τους Κοτσόλη, Μπούρμπο, Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπή, Ζέκα, Μπούι, Ατζαγκούν, Κλωναρίδη και Πέτριτς. Ασφαλώς υπολογίζονται και οι Πράνιτς, Λαγός και Καρέλης, ακόμη και για το βασικό σχήμα, ωστόσο έχοντας λείψει από το Κορωπί για πολλές ημέρες το πιθανότερο είναι να βρίσκονται στον πάγκο. Πάντως ο Γιάννης Αναστασίου δεν είναι καθόλου απίθανο να αιφνιδιάσει με κάποια πρόσωπα ή με τη διάταξη αλλάζοντάς τη από 4-3-1-2 σε 4-3-3 ή 4-3-3.

Δεδομένα εκτός πλάνων είναι ο Μπεργκ που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασής του, ο Ρισβάνης που έκανε ατομικό πρόγραμμα και ο Σπυρόπουλος που θα μείνει 15 μέρες εκτός λόγω τραβήγματος στο δικέφαλο. Η αποστολή θα ανακοινωθεί μετά τη σημερινή προπόνηση που έχει προγραμματιστεί για τις 11:30.

Όσο για τον Μπερίσα, θα αγωνιστεί με την ομάδα Νέων του «τριφυλλιού» απέναντι στην Καλλονή, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει στα 2-3 επόμενα ματς, μέχρι να προσαρμοστεί και να βρει αγωνιστικό ρυθμό για να υπολογίζεται για την πρώτη ομάδα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: