Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

«Να χτίσει πάνω στον Κλάους ο ΠΑΟΚ»

δερμιτζάκης
Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Εργοτέλη, Παύλος Δερμιτζάκης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ομάδα της Κρήτης, το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ αλλά και τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πάυλος Δερμιτζάκης:
Για τον Εργοτέλη:
“Ο Εργοτέλης είναι ένα σωματείο που είναι ότι καλύτερο για τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές. Έχει μια ηρεμία για να δουλέψεις αλλά και πολύ ταλέντο”.
Για το ντέρμπι με τον ΟΦΗ:
“Ο στόχος είναι να μπορέσουμε να κερδίσουμε, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να πάρουμε και ψυχολογία. Είναι ένα Κρητικό ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ομάδες που δεν ξεκίνησαν καλά. Η ομάδα έχει ποιότητα και καλό υλικό. Υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές βαρόμετρα που δεν είναι έτοιμοι 100% αλλά υπάρχει πολύ ποιότητα”.
Για τις δυσκολίες στην Σούπερ Λιγκ:
“Οι περισσότερες ομάδες έχουν στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Φέτος πέφτουν τέσσερις ομάδες και θα είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εύχομαι η ομάδα μου να κάνει καλή πορεία και να πάει καλά στο πρωτάθλημα”.
Για το αν μπορεί να χτυπήσει κάποια ομάδα τον Ολυμπιακό στην κορυφή:
“Δεν υπάρχει ομάδα για να χτυπήσει τον Ολυμπιακό που έχει επενδύσει σε ποιότητα και έχει μεγάλο βάθος για να δείχνει καλή εικόνα σε όλες τις διοργανώσεις. Θα χρειαστεί χρόνο για να φτάσουν άλλες ομάδες σε αυτό το επίπεδο. Μετά τον Ολυμπιακό ξεχωρίζουν ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ που θα αγωνιστούν για την δεύτερη θέση”.
Για τον ΠΑΟΚ:
“Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά αλλά έκανε μια μεγάλη νίκη στον Πλατανιά που βοήθησε ψυχολογικά μαζί με το παιχνίδι με την Ζίμπρου. Έχει τις δυνατότητες να πάρει τα ηνία για την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και είναι ένας μεγάλος στόχος”.
Για τον Αθανασιάδη:
“Ο Κλάους είναι ένας παίκτης που μπορεί να χτίσει πάνω του η ομάδα. Εκτός από καταπληκτικό παιδί, έχει το εύκολο γκολ και ο ΠΑΟΚ πρέπει να τον κρατήσει. Πάνω σε τέτοιους παίκτες ο ΠΑΟΚ πρέπει να φτιάξει έναν κορμό για να μπορεί να διεκδικεί μελλοντικά πρωταθλήματα”.
Για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο:
“Δεν κρύβω ότι επειδή συνεργαστήκαμε με τον Δημήτρη και στον Πανθρακικό προσπάθησα και εγώ παλιότερα να του πω κάτι για να πάει στον ΠΑΟΚ. Ήρθε τώρα και είναι μια μεγάλη προσωπικότητα που θα βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα. Είναι ένας παίκτης που κινείται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη στην επίθεση, είναι καλός με πλάτη και έχει το εύκολο γκολ. Με Αθανασιάδη και Παπαδόπουλο ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στον αντίπαλο. Όταν έχει δυο πολύ ικανούς επιθετικούς ο προπονητής θα προσπαθήσει να τους χωρέσει και τους δύο. Θα δημιουργηθούν πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες και ο Αθανασιάδης θα απεμπλακεί για να πετύχει περισσότερα γκολ”.
Για τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη:
“Σίγουρα ο στόχος του να περάσει στα προκριματικά του Γιουρόπα επετεύχθη. Το να περάσει στους 32 θα είναι μεγάλη επιτυχία και μεγάλη ψυχολογική ανάταση. Αν ο ΠΑΟΚ έχει το ανάλογο βάθος μπορεί και στις τρεις διοργανώσεις να πετύχει πολλά πράγματα. Είναι μεγάλο κίνητρο για τους παίκτες να παίζουν Ευρώπη γιατί δεν διαφημίζονται μόνο αυτοί αλλά και το σωματείο”.
Για τον Πάμπλο Γκαρσία:
“Είχα μιλήσει με έναν κοινό γνωστό που ήταν ο Πάμπλο μαζί του. Ο Γκαρσία μου ευχήθηκε καλή επιτυχία και έδειξε πως είναι ένα καταπληκτικό παιδί για ακόμα μια φορά. Είχα την τιμή να συνεργαστώ μαζί του και θεωρώ πως είναι φοβερά αδικημένος. Του ευχήθηκα και εγώ καλή επιτυχία σε ότι κάνει μέσα στο ποδόσφαιρο. Μια τέτοια προσωπικότητα μόνο καλό μπορεί να κάνει στο ποδόσφαιρο ειδικά στην χώρα μας. Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύεται προσωπικότητες και για αυτό έχει ξεφύγει. Θα είμαι πολύ χαρούμενος να τον συναντήσω ξανά και να συνεργαστώ μαζί του. Πλέον, δεν παίζει μπάλα, άλλαξε σελίδα και η εικόνα που έχουν όλοι προς το πρόσωπο του είναι η καλύτερη”.
Για το αν θα ήθελε τον Γκαρσία ως βοηθό προπονητή στον Εργοτέλη:
“Γιατί όχι; Υπάρχει άνθρωπος που δεν θα ήθελε μια προσωπικότητα όπως ο Γκαρσία δίπλα του”;
Για το επίπεδο της φετινής Σούπερ Λιγκ:
“Νομίζω πως φέτος οι ομάδες έχουν ενισχυθεί περισσότερο. Ο Ολυμπιακός συμπεριφέρεται σαν μεγάλη ομάδα που πουλάει και παίρνει υπεραξία τεράστια. Παίρνει έναν παίκτη, τον δουλεύει και τον προβάλει .Αυτό πρέπει να κάνουν όλες οι ομάδες. Οι μικρές ομάδες ενισχύθηκαν όλες και έτσι όπως ξεκίνησε το πρωτάθλημα φαίνεται πως θα δούμε καλό ποδόσφαιρο μέσα σε αγωνιστικά πλαίσια και χωρίς φασαρίες”.
Για το τι θα συμβούλευε τον Άγγελο Αναστασιάδη:
“Ο Άγγελος είναι επίσης μια μεγάλη προσωπικότητα. Έχω σεβασμό απέναντι του γιατί έχει φάει με το κουτάλι τα γήπεδα. Θα προσπαθούσα να μάθω περισσότερα για το ποδόσφαιρο και την προπονητική από αυτόν αν τον είχα κοντά μου”.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: