Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Κολέ: «Άξια η Σερβία»

Ο Βενσάν Κολέ στάθηκε στο κακό πρώτο μέρος της ομάδας του και χαρακτήρισε δίκαια τη νίκη της Σερβίας επί της Γαλλίας. Παράπονα του προπονητή των «τρικολόρ» για το πρόγραμμα.

Κολέ: «Άξια η Σερβία»
Η έλλειψη συγκέντρωσης στο πρώτο ημίχρονο έκρινε τον ημιτελικό υπέρ της Σερβίας, όπως δήλωσε ο προπονητής της Γαλλίας, Βενσάν Κολέ, ενώ δεν παρέλειψε να γκρινιάξει που η ομάδα του θα διεκδικήσει μετάλλιο μετά από ελάχιστες ώρες για ξεκούραση.

«Συγχαρητήρια στη Σερβία, κέρδισε δίκαια. Δυστυχώς δεν είχαμε τα ίδια επίπεδα συγκέντρωσης του αγώνα με την Ισπανία. Δεν μπήκαμε καλά στον αγώνα και παρασυρθήκαμε από το ρυθμό της Σερβίας. Παρ’ όλα αυτά δεν καταθέσαμε τα όπλα και παλέψαμε μέχρι το τέλος. Αυτό δείχνει πως έχουμε χαρακτήρα σαν ομάδα. Φτάσαμε κοντά στην ανατροπή, αλλά δεν τα καταφέραμε και τώρα έχουμε μπροστά μας τον μικρό τελικό. Έχουμε πολύ λίγες ώρες ξεκούρασης και προετοιμασίας απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγωνιζόταν μια μέρα πριν. Δεν είναι και το πλέον σύνηθες, αλλά οφείλουμε να προσπαθήσουμε», ανέφερε ο προπονητής των «τρικολόρ». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: