Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

«Πιστεύω στους παίκτες μου»

39360_main
Στον Arena 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Άρη Δημήτρης Καλαιτζίδης και μίλησε για την σημερινή κατάσταση στον σύλλογο αλλά και για το ενδιαφέρον των «κιτρίνων» για τον Κοστίν Λάζαρ.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός στον Arena 89,4:
Για τον αν έχει μπερδευτεί και ο ίδιος από όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες τόνισε:« Ανάλογα ξέρετε το πως ερμηνεύονται όλα αυτά από τον κάθε άνθρωπο , μπορεί σε έναν να δημιουργήσει πνευματική σύγχυση , σε άλλον κατάθλιψη, άλλος μπορεί να τα δει ως κάποια εμπόδια η κάποια προβλήματα που θέλουν τις λύσεις τους. Εκτιμώ ότι στον χώρο εργασίας έτσι πρέπει να τα βλέπεις οτιδήποτε προκύπτει, ως ένα εμπόδιο το οποί θέλει την λύση του. Αλλά εκτιμώ ότι τις τελευταίες μέρες μπαίνουμε σε έναν καλύτερο δρόμο , υπάρχει αξιοπιστία σε ότι ζητάμε και θέλουμε να κάνουμε αλλά η καθημερινότητα έρχεται να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές.»
Για το εάν είναι άσχημο για τον ίδιο ότι κάθε φορά που πηγαίνει στα γραφεία βλέπει για παράδειγμα την Δευτέρα τον Γαλανό , την Τρίτη τον Παπαγεωργίου και την Τετάρτη τον Ραμπότα, την Πέμπτη τον Ισπανό δήλωσε:«Βεβαίως και δεν είναι το καλύτερο που μπορεί να σου τύχει αλλά εκτιμώ ότι τώρα τα πράγματα πέρνουν ένα δρόμο που αν μη τι άλλο δείχνει ότι μπορεί να οδηγηθεί στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα τουλάχιστον σε αυτή την φάση και με αυτή την αφετηρία που ξεκινήσαμε.»
Για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και εάν μπορεί να ανταποκριθεί στην Γ’ Εθνική κάτω από αυτέ τις συνθήκες σχολίασε:  «Πιστεύω ακράδαντα πως ναι. Αλλά θα σας πω ότι αυτό δεν είναι όλο το ρόστερ , είμαστε σε διαδικασία να εντάξουμε στελέχη και θα σας πω και το εξής, όλοι έχουμε αποδεχτεί ότι στο πρόσφατο παρελθόν πολλά στελέχη της ποδοσφαιρικής ομάδας δε πληρούσαν τις βασικές προυποθέσεις ώστε να υλοποιούν τον εκάστοτε χρονικά στόχο, και με τα αποτελέσματα της περυσινής περιόδου αλλά και την προηγούμενη περίοδο οριακά ο Άρης έμεινε στην κατηγορία. Εκτιμώ λοιπόν ότι αν πρέπει το λάθος να είναι αφετηρία για εμάς , που έτσι μόνο είναι ωφέλιμο , εκτιμώ ότι το πρώτο που πρέπει να κάνουμε και ιδιαίτερα ο προπονητής του Άρη είναι να επιλέξει στελέχη που τουλάχιστον να έχουν την ικανότητα , να σου επιτρέπουν αφενός να δημιουργείς μία ισχυρή ποδοσφαιρική ομάδα και παράλληλα να πετυχαίνεις και τους στόχους. Για αυτό μας βλέπεται λίγο καθυστερημένα να εντάσουμε στελέχη, γιατί μπαίνουμε στη διαδικασία να εξετάζουμε από όλες τις δυνατόν πλευρές για να τους εντάξουμε στην ομάδα. Θα προτιμούσα δηλαδή να είναι ένα ολιγομερές ρόστερ το οποίο σιγά σιγά να προστίθενται στελέχη που να συμπληρώνουν τους υπάρχοντες ,παρά να εντάξουμε στελέχη και να μη έχουν την δυνατότητα σήμερα να ανταποκριθούν στις προσδοκίες. Και ξέρετε αυτό βαρύνει καθαρά εμένα γιατί είναι δική μου ευθύνη που δεν έχει σήμερα ο Άρης τριάντα ποδοσφαιριστές αλλά να είναι σε αυτό το επίπεδο που να μπορούν δίνουν λίγη χαρά στον κόσμο.»
Για το αν υπάρχει θέμα Λάζαρ και αν υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών τόνισε: «Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον παίκτη.»
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: