Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Λίγες πιθανότητες για Σάντος στην εθνική Πορτογαλίας!

Οι πιθανότητες ο Φερνάντο Σάντος να αποτελέσει τον διάδοχο του Πάουλο Μπέντο στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας έχουν μειωθεί αρκετά.

Λίγες πιθανότητες για Σάντος στην εθνική Πορτογαλίας
Ο Φερνάντο Σάντος πολύ δύσκολα θα κάτσει στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από την χώρα της Ιβηρικής οι πιθανότητες για τον Σάντος να διαδεχθεί τον Πάουλο Μπέντο έχουν μειωθεί αρκετά τις τελευταίες ώρες.

Μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη αυτή παίζει η τιμωρία που έχει επιβληθεί στον πρώην τεχνικό της Εθνικής μας ομάδας από την FIFA με αποκλεισμό οκτώ αγώνων.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα maisfutebol ζητήθηκαν διευκρινίσεις από τους υπεύθυνους της FIFA, ενώ προσπάθησαν να κινήσουν διαδικασίες για να μειωθεί η ποινή.

Οι απαντήσεις που έλαβαν οι άνθρωποι της πορτογαλικής ομοσπονδίας δεν ήταν αυτές που περίμεναν να ακούσουν.

Ενημερώθηκαν ότι δεν προβλέπεται άλλη διαδικασία για να μειωθεί η ποινή ενώ επεσήμαναν ότι ο Φερνάντο Σάντος μπορεί να εκτίσει τον αποκλεισμό των οκτώ αγωνιστικών μόνο σε επίσημα παιχνίδια και μάλιστα σε αυτά να έχει το ρόλο του πρώτου προπονητή.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι όποια ομάδα συμφωνήσει με τον Πορτογάλο τεχνικό θα πρέπει να θεωρεί δεδομένη την απουσία του από τον πάγκο της για οκτώ αναμετρήσεις της.

Αυτό φαίνεται να έπαιξε μεγάλο ρόλο στις σκέψεις των υπευθύνων της πορτογαλικής ομοσπονδίας οι οποίοι πια εγκαταλείπουν το ενδεχόμενο συμφωνίας με τον Φερνάντο Σάντος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: