Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Οι... Νέοι παίζουν μπάλα!!

Επιστροφή στη δράση και το Νησί έτοιμο να... υποδεχθεί τα νέα αποκτήματά του στο ντεμπούτο τους! Από τον Φαλκάο και τον Μπλιντ στον Γουέλμπεκ!
Ραδαμέλ Φαλκάο (Μαν. Γιουνάιτεντ - ΚΠΡ)
Η μεταγραφή που... σόκαρε το Νησί, αφού ήρθε στο 90' των μεταγραφών και ανεβάζει επίπεδο τη Γιουνάιτεντ. Ο Κολομβιανός μπήκε άμεσα στα πλάνα του Φαν Χάαλ και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του. Η Μάντσεστερ χρειάζεται... γκολ και ο 28χρονος δηλωσε πανέτοιμος να τα προσφέρει! 
ADVERTISEMENT
Ντάλεϊ Μπλιντ (Μαν. Γιουνάιτεντ - ΚΠΡ)
Ως αμυντικό χαφ, ο Μπλιντ αρέσκεται να βγάζει γρήγορες επιθέσεις. Ως αριστερό μπακ, δείχνει να ξέρει ακριβώς πότε πρέπει να βγει μπροστά και πότε να μείνει πίσω. Κλειδί για όλα αυτά είναι η τακτική του προσήλωση και η εξυπνάδα του. Πανέξυπνος και ταλαντούχος, ο Ολλανδός είναι έτοιμος για την υπέρβαση!
Ντάνι Γουέλμπεκ (Αρσεναλ - Μαν. Σίτι)
Ο Φαν Χάαλ τόνισε πως ο Γουέλμπεκ δεν... έκανε για τη Γιουνάιτεντ, αφού δεν μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Ο διεθνής φορ έστειλε το μήνυμα στην Ελβετία, όπου πέτυχε τα γκολ των Αγγλων και ετοιμάζεται για το ντέρμπι με τη Σιτι. Ο Βενγκέρ τον περιμένει και ελπίζει να... διαψεύσει τον Ολλανδό!
Λοΐκ Ρεμί (Τσέλσι - Σουόνσι)
«Ο Ρεμί είναι υποψήφιος για να κάνει το ντεμπούτο του. Η απόκτησή του ήταν απάντηση στην αποχώρηση του Φερνάντο Τόρες» τόνισε ο Μουρίνιο, για το απόκτημα της τελευταίας στιγμής που κόστισε 10.5 εκατ. λίρες. ο Ντιέγκο Κόστα τρέχει να προλάβει το ματς, αλλά ο Γάλλος είναι έτοιμος να αποδείξει πως μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω στην Πρέμιερ Λιγκ. 
Σάντιο Μανέ (Σαουθάμπτον - Νιουκάσλ)
Το «Σεντ Μέρις» άδειασε το καλοκαίρι από ποιότητα, αλλά γέμισε με... εκατομμύρια λίρες. Οι «Αγιοι» πούλησαν τα πάντα και από τον Αυγουστο προσπάθησαν να ενισχυθούν και στο...90' των μεταγραφών απέκτησαν τον Μανέ από τη Σάλτσμπουργκ δίνοντας 10 εκατ. λίρες. Ο Σενεγαλέζος διεθνής εξτρέμ έκανε τη διαφορά στην Αυστρία και μαζί με τον Σοριάνο και τον Αλαν ειχαν δημιουργήσει σούπερ τριπλέτα. Ετοιμος να παίξει κόντρα στη Νιούκασλ. 
Εστεμπάν Καμπιάσο (Στόουκ - Λέστερ)
Μια από τις ποιοτικότερες μεταγραφές του καλοκαιριού στο Νησί είναι και ο Εστεμπαν Καμπιάσο. Ο 34χρονος αμυντικός μέσος ήταν στον πάγκο με την Αρσεναλ, αλλά όλα δείχνουν πως θα παίξει βασικός κόντρα στη Στόουκ, κάνοντας έτσι το ντεμπούτο του στο Νησί. 
Ανταμ Λαλάνα (Λίβερπουλ - Αστον Βίλα)
Η Λίβερπουλ δαπάνησε 25 εκατ. λίρες για να τον φέρει στο Ανφιλντ, ωστόσο από την 1η Ιούνη που ολοκληρώθηκε το deal ποτέ δεν τον είδαμε να παίζει. Ο διεθνός Αγγλος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε, θα είναι στην αποστολή για το ματς με την Αστον Βίλα και καλείται να δικαιώσει τον Ρότζερς για την επιλογή του!
Τομ Κλέβερλι (Λίβερπουλ - Αστον Βίλα)
Σε μία μετακίνηση που πέρασε από πολλά στάδια, ο 25χρονος Αγγλος είναι τελικά παίκτης των Χωριατών ως δανεικός. Ο ίδιος θέλει να... επιστρέψει στο Ολντ Τράφορντ, αλλά πρέπει να πείσει πως είναι ικανός. Η εβδομάδα προσαρμογής ολοκληρώθηκε και είναι έτοιμος για το πρώτο του μεγάλο ματς. 

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: