Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Όπως με τον Πλατανιά…!!

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις θέλουν να δώσουν στον ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται σήμερα τη Νίκη Βόλου, και πρόθεση όλων είναι να παίξουν όπως στην Κρήτη πριν από δύο εβδομάδες.

Όπως με τον Πλατανιά…
Μία ημέρα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Στέφανου Αθανασιάδη με τον ΠΑΟΚ, όλοι στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο στρέφουν την προσοχή τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Πρώτα από όλα είναι το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, την οποία ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται στην (άδεια για τελευταία φορά) Τούμπα (18:15, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν πριν από δύο εβδομάδες, καθώς είχαν επικρατήσει με σκορ 4-0 του Πλατανιά στην Κρήτη και στη συνέχεια θα ασχοληθούν με τον αγώνα με την Ντιναμό Μινσκ για την πρεμιέρα του Europa League.

Από την πλευρά του, ο Άγγελος Αναστασιάδης καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τέσσερις παίκτες. Πέραν του Κωνσταντινίδη και του Μαντούρο, για τους οποίους ήταν σίγουρο (λόγω τραυματισμών) ότι δεν θα προλάβουν το σημερινό παιχνίδι με τους Βολιώτες, στους απόντες συμπεριλήφθηκαν ο Κίτσιου και ο Γκολάσα. Ο πρώτος δεν αισθάνεται πλέον ενοχλήσεις στο ισχίο κι ανεβάζει στροφές κι ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα.

Όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με τους Γλύκο, Σκόνδρα, Βίτορ, Κατσικά, Ρατς, Κάτσε, Τζιόλη, Μακ, Περέιρα, Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη. Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» θα επιλέξει τη 18άδα μετά τη συγκέντρωση με όλους τους παίκτες σήμερα στις 11 το πρωί.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: